Kalpler havada uçuştu! Senden Daha Güzel'in Efsun'u Cemre Baysel sevgilisi Aytaç Şaşmaz'ın doğum gününde aşka geldi!

Kalpler havada uçuştu! Senden Daha Güzel'in Efsun'u Cemre Baysel sevgilisi Aytaç Şaşmaz'ın doğum gününde aşka geldi!
Baht Otunu dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz çifti ilişkilerini tam gaz sürdürüyor. Güzel oyuncu Cemre Baysel, meslektaşı Aytaç Şaşmaz'ın doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı romantik bir paylaşımla kutladı. Baysel, sevgilisi Şaşmaz'a "İyi ki doğdun 'Süpermen'im... İyi ki varsın, hep ol!" sözleri ile seslendi.

Ekranlara veda eden Baht Oyunu dizisi akıllardan çıkmayan bir proje oldu. Bu yapımda tanışıp aşk yaşamaya başlayan Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın aşkı sürüyor., Cemre Baysel yaz döneminde Senden Daha Güzel isimli Fox TV dizisiyle yeniden ekranlara dönüş yaptı. Oyuncu şu sıralar sette, sevgilisi  Aytaç Şaşmaz ise ailesiyle beraber tatilde. 4 Ağustos’ta 24 yaşına giren Aytaç Şaşmaz doğum gününü sevgilisi Cemre Baysel’den uzakta kutladı. Pastasındaki mumları üflerken sevgilisiyle görüntülü görüşen Aytaç Şaşmaz bu anları sosyal medya hesabından da paylaştı.

BAHT OYUNU DİZİSİNDE AŞKLARI BAŞLAMIŞTI


Cemre Baysel’de instagram hesabından yaptığı paylaşımda Aytaç Şaşmaz’ın doğum gününü, “İyi ki doğdun Süpermen’im.. İyi ki varsın, hep ol!” sözleriyle kutladı. Aytaç Şaşmaz paylaşımın altına; ‘Ben senin Süpermeninim’ yorumunu yaptı. İkilinin paylaşımları ve yorumları hayranlarını mest etti. Aytaç Şaşmaz bu yıl doğum gününü kız çocuklarının eğitimine katkıda bulunmak amacıyla Koruncuk Vakfı’na bağışladı.

"İYİ Kİ DOĞDUN SÜPERMEN'İM"

Şu anda yeni bir proje anlaşması olmayan oyuncu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada dinlendiğini belirterek, “İş bakıyorum, görüşmelerim var. Her şey yolunda” ifadelerini kullanmıştı.  Gelen projeleri değerlendirme aşamasında olan Aytaç Şaşmaz, iyi bir teklif gelir ise yeniden setlere dönmeyi arzu ediyor.