Pitbull saldırısında ölümden dönen Asiye Ateş'in bugünkü görüntüsü tepki çekti! Sosyal medyada dolaşan video gerçek mi? Montaj mı?

Pitbull saldırısında ölümden dönen Asiye Ateş'in bugünkü görüntüsü tepki çekti! Sosyal medyada dolaşan video gerçek mi? Montaj mı?
Gaziantep'te pitbull cinsi köpeklerin saldırısına uğrayarak ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş'in bugün sosyal medyada dolaşan video ve görüntüler tepki çekti. ki Asiye Ateş'in elleri ile kollarının bağlı olduğu, boynuna tasma şeklinde ip geçirildiği ve küfürler, hakaretler edildiği videonun gerçek mi? montaj mı? olup olmadığı merak ediliyor.

Aralık'ta yaşanan pitbull dehşeti günlerce konuşulmuştu. Babasının çalıştığı sitenin bahçesinde oyun oynadığı sırada pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısına uğrayan minik Asiye ağır yaralanmış, Gaziantep ve Antalya'da 37 gün süren tedavinin ardından taburcu edilmişti. Saldırıya ilişkin hazırlanan iddianame çerçevesinde yargılama süreci sürerken gece saatlerinde sosyal medyaya düşen görüntüler tepki topladı.

BOYNUNA TASMA ŞEKLİNDE İP GEÇİRMİŞLER

Ne zaman çekildiği belli olmayan bazı görüntüler kısa sürede yayılırken, görüntülerde anne Zeynep Ateş'in kızı Asiye'nin elini iple bağlaması ve ipi boynuna tasma şeklinde geçirmesi dikkat çekti. Görüntülerde Asiye'nin elleri ile kollarının bağlı olduğu, boynuna tasma şeklinde ip geçirildiği görülürken anne Ateş'in kızına "Otur" ya da "Dilini çıkar" dediği duyuluyor.

"ÖNÜNE İT GİBİ YİYECEĞİNİ KOYACAĞIM"

Sosyal medyada yayınlanan başka bir görüntüde ise anne Zeynep Ateş kızının elinden telefonu alarak, "Bundan sonra sana telefon, park, dışarı çıkmak ve çocuk yüzü görmek yasak. Bundan sonra seni bu odaya kilitleyeceğim, önüne de it gibi yiyeceğini koyacağım. Oturup, yiyeceksin. Oyuncak yasak, dışarı yasak, çocuk yasak" diyor.

"ANNESİYLE OYUN OYNADIĞI ANLARI YAYINLAMIŞLAR"

Yayınlanan görüntüler hakkında konuşan baba Hüseyin Ateş ise görüntüler hakkında Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduklarını söyledi. Görüntülerin montajlanarak yayınlandığını savunan baba Ateş, "Biz evladımıza asla şiddet uygulamadık ve uygulamayız. Annesiyle oyun oynadığı anları yayınlamışlar. Çocuğumuza da sorabilirler. Biz davamızın arkasındayız. Karşı taraf bizi yıpratmaya çalışıyor. Bu görüntüleri çeken davada yargılanan Süheyla K.'dır. Bu kişi olaydan önce bizim aile dostumuz gibiydi. Görüntüleri montajlayıp yayınlamışlar. Belli yerlerini vermişler" ifadelerini kullandı.