İnsanlıktan utandıran gerçek ortaya çıktı! Türkiye'de Afgan ve Suriyeli Kadınlar köle olarak satılıyor

İnsanlıktan utandıran gerçek ortaya çıktı! Türkiye'de Afgan ve Suriyeli Kadınlar köle olarak satılıyor
Türkiye'deki Suriyeli ve Afgan kadınların internet üzerinden satıldığı ortaya çıktı. İnsanın kanına donduran olay paylaşılan bir ilan ile fark edildi. Bu ilana göre yaşları 18 ile 22 arasında değişen genç kadınlar internet üzerinden köle olarak satılıyor.

Bugün internet üzerinden ortaya çıkan dehşet verici ilanlarla birlikte 21. yüzyılda kadınların eşya gibi satıldıkları ortaya çıktı.

Tamga Türk'ün haberine göre, "Deep web"de (indekslenemeyen veri ağı) Suriyeli ve Afgan kadınların bir köle yahut malmışçasına satıldığı ortaya çıktı.

Yasa dışı platformlarda yayımlanan ilanlarda 18-22 yaş arası Suriyeli ve Afganistanlı kadınların 1250 dolar karşılığında satıldığı ilanlar keşfedildi.

İlanda, yayımlanan kataloglardan bir mal/köle gibi seçilen genç kadınlar alıcıya teslim edilerek bu esnada ödeme yapılacağı ifade ediliyor.

KÖLE SATIŞI

Kaçak göçmen problemiyle savaşan Türkiye'de Suriyeli ve Afganistanlı kadınlara zorla fuhuş yaptırıldığı öne sürülmüştü. Bu iddiaların ardından fark edilen "köle" satışının ne kadar yaygın olduğu, söz konusu ilanı yayımlayan şüphelilerin herhangi bir suç ya da terör örgütüyle bağlantılı olup olmadıkları henüz öğrenilemedi.