Kimse yanlışını kabul etmiyor! Hatalı park eden sürücü kendisini uyaran basın mensuplarına saldırdı

Kimse yanlışını kabul etmiyor! Hatalı park eden sürücü kendisini uyaran basın mensuplarına saldırdı
İstanbul Ümraniye'de şaşkınlık yaratan bir olay yaşandı. İlçede cadde üzerinde hatalı park yapan bir otomobil sürücüsünü uyarmak isteyen basın mensupları, uyardıkları sürünün saldırısına uğradı.

Ümraniye’de cadde üzerinde hatalı park ettiği görülen bir sürücü kendisini uyaran basın mensuplarının kullandığı aracı takip ederek önünü kesti.

Takibin ardından otomobilden inerek tehditler savurmaya başlayan şahıs, yanındaki vatandaşların olaya müdahil olmasıyla sakinleştirildi. Ümraniye’de cadde üzerinde hatalı park yaptığı için trafiğin akmasını engelleyen bir otomobil sürücüsünü o anda bölgede bulunan gazeteciler uyardı.

Daha sonra otomobil ile basın mensuplarının kullandığı aracı takip etmeye başlayan saldırgan cadde üzerinde yolu keserek basın mensuplarına saldırmak için hamlede bulundu. Saldırganın bulunduğu otomobildeki kişilerin ise kendisini tutarak sakinleştirmeye çalıştığı görüldü. Çevredeki vatandaşların olayı sakinleştirme çabasının ardından saldırgan otomobiline binerek olay yerinden uzaklaştı. Olay anı ise araç kamerasına yansıdı.