Joe Biden’in koruması genç kadına dehşeti yaşattı! İsrailli talihsiz kadın korkunç bir saldırıya uğradı!

Joe Biden’in koruması genç kadına dehşeti yaşattı! İsrailli talihsiz kadın korkunç bir saldırıya uğradı!
30 yaşındaki Tamae Ben-Haim, İsrail'den ABD'yi ziyarete geldiği sırada korkunç bir saldırıya uğradı. Gazeteciler, saldırganın ABD Başkanı Joe Biden'ın koruması olduğunu ortaya çıkardı. Dehşeti yaşayan genç kadın ise saldırganın kimliğini öğrenince büyük bir şok daha yaşadı...

İsrail’in Kudüs kentindeki Mahaneh Yehuda Mahallesi’nde geçen elim olayda, 30 yaşındaki Tamae Ben-Haim isimli bir kadın korkunç bir saldırıya uğradı. Genç kadın, İsrail'i ziyarete gelen ABD Başkanı Joe Biden için hazırlık yapıldığını öğrendiği sırada, sokakta yaşanan hareketlilik dikkatini çekti. Evinde doğru güvenli bir şekilde gitmeye çalışırken saldırıya uğradı. Haim, daha sonra saldırganın Biden'ın koruması olduğunu öğrendi.

BIDEN’IN KORUMASI GENÇ KADINA SALDIRDI!

Joe Biden, yakın koruması ve heyetten önemli kişilerle İsrail'i ziyaret etti. Ancak, ziyaret bir facia ile sonuçlandı. Biden'ın koruması, akşam saatlerinde evine gitmeye çalışan Tamae Ben-Haim adlı genç kadının yolunu kesti. Genç kadın uğradığı saldırıyı Fox News'e şöyle anlattı:

"Karşıma iri yarı bir adam çıktı. Tekrar tekrar yumruk attı. O kadar güçlüydü ki, kendimi savunmayı bile denemedim. Çok korktum. Kendime 'Bu senin sonun' dedim. Saldırı devam ederken birileri İngilizce bağırıyordu. Adamı üzerimden alıp uzaklaştırdılar."

Talihsiz kadın saldırıdan sonra karşıya geçip saldırganın fotoğraflarını çekti ve hemen polisi aradı. 3 gün yataktan çıkamayan Haim, saldırganın kimliğini polisten öğrenemedi. Ancak gerçekleri basın mensupları ortaya çıkardı.

Genç kadın kendisine saldıran kişinin Joe Biden'ın koruması olduğunu öğrenince çok öfkelendi. "Onu hiçbir şey olmamış gibi evine göndermeleri beni çok incitti. Şimdi benden hayatıma normal bir şekilde devam etmemi istiyorlar." sözleri herkesi duygulandırdı.