Beşiktaş - Sampdoria maçı hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş - Sampdoria maçı hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda?
Beşiktaş hazırlık maçlarına devam ediyor. Siyah beyazlılar İtalyan takımı Sampdoria ile mücadele edecek. Peki Beşiktaş - Sampdoria maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Teknik direktör Valérien Ismaël idaresinde yeni sezon hazırlıklarını bitiren Beşiktaş, ligin ilk hafta maçı öncesinde taraftarının önünde mücadele edecek. Bu çerçevede siyah beyazlılar İtalya takımı Sampdoria ile hazırlık karşılaşmasında oynayacak. Karşılaşmaya siyah beyazlı taraftarların yoğun ilgi göstermesi beklenirken mücadele ile alakalı bilgi sahibi olmak isteyenler için Beşiktaş - Sampdoria hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? sorularının cevaplarını derledik.

Beşiktaş ile Sampdoria arasındaki hazırlık karşılaşması, 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü oynanacak. İstanbul'da Vodafone Park Stadyumu'nda yapılacak maç saat 19.00'da başlayacak ve TRT Spor kanalından şifresiz olarak ekranlara gelecek.

BEŞİKTAŞ - SAMPDORIA MAÇI HANGİ KANALDA?

TRT Spor, Digiturk 86, D Smart 86, Kablo TV 133, Tivibu 85, Turkcell TV+ 70 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üstünden şifresiz olarak seyredilebilecek.

Öte taraftan Beşiktaş'ın hazırlık mücadelelerinde aldı sonuçlar şu şekilde:

Beşiktaş 2 - 1 Werder Bremen

Beşiktaş 0 - 0 Viktoria Plzen

Beşiktaş 1-0 Mainz

Beşiktaş 0 -3 Wolwerhampton

Beşiktaş 1 - 2 Deportivo Alaves 

Beşiktaş'ın bu yıl transfer ettiği futbolcular ise şunlar:

- Gedson Fernandes ( Orta saha)

- Jackson Muleka ( Santrafor)

- Emrecan Uzunhan (Stoper)

- Wout Weghorst (Santrafor)

- Romain Saiss ( Stoper)

- Cenk Tosun ( Santrafor)