Bursa'da mide bulandıran olay! 14 yaşındaki küçük kız babası tarafından tacize uğradı

Bursa'da mide bulandıran olay! 14 yaşındaki küçük kız babası tarafından tacize uğradı
Bursa'nın Gemlik ilçesinde yaşayan 47 yaşındaki Yılmaz Ç., 6 yıl önce boşandığı eşinden olan kızı 14 yaşındaki küçük kızı A.Ç.’yi taciz ettiği iddiasının ardından tutuklandı. Mide bulandıran olay babasıyla birlikte kalan A.Ç.’nin annesine gönderdiği mesajlarla ortaya çıktı.

Yılmaz Ç., 6 yıl önce boşandığı eşinden olan ve velayeti annesinde bulunan kızı A.Ç.’den, iddiaya göre "aralarındaki bağın kopmaması için" birkaç günlüğüne kendi evinde ikamet etmesini istedi. Kısa süre için babasının evine giden A.Ç, birkaç gün sonra annesine cep telefonundan gönderdiği mesajlarla annesinden yardım istedi

A.Ç. mesajında babası için, "Yılmaz bana dokundu. Kapının önünde duruyor, çıkmama izin vermiyor. Beni, ‘Annene söyleme, sana telefon alacağım’ diye tehdit etti” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine genç kızın annesi polise haber vererek kızını almak için yola çıktı.

Anne zili çalmasına rağmen baba Yılmaz Ç. kapıyı açmadı. Bu sırada İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de adrese intikal etti. Polisin uyarıları üzerine kapıyı açmak zorunda kalan Yılmaz Ç. gözaltına alınırken, A.Ç. de ifadesine başvurulmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Pedagog eşliğinde ifadesi alınan A.Ç., annesine mesajda yazdıklarını emniyette de tekrarlayarak babasının tacizine uğradığını vurguladı.

Emniyetteki sorgusunun ardından sevk edildiği Gemlik Adliyesi’nde hakim karşısına çıkarılan Yılmaz Ç., ‘çocuğa cinsel istismar’ suçundan tutuklanarak cezaevine sevk edildi.