Zam üstüne zam geliyor! İnternet fiyatları yine yükseldi

Zam üstüne zam geliyor! İnternet fiyatları yine yükseldi
TürkNet, internet ücretlerine zam yaptı. 1 Ağustos itibariyle vatandaşlar zamlı fiyatlar üzerinden internet hizmeti alacaklar. Bu fiyat artışıyla birlikte zam oranı yüzde 80'e ulaştı.

Doların her geçen gün artmasıyla birlikte gıda, alkol, tütün, akaryakıt, tekstil gibi kalemlere peş peşe zamlar gelmeye devam ediyor. Zamların etkilediği en son kalem TurkNet olarak karşımıza çıktı. Bugün itibarıyla yerleşik operatör ücretlerinde zam uygulanmasına karar verildi.

Geçtiğimiz ay zam yapmayı planlamadıkları ifade etmişti. Fakat işler değişti, yapılan yeni açıklamayla birlikte port ücretlerine gelen zamlar sonrası faturalara yansıyacak yeni fiyat tarifesi duyuruldu.

TurkNet, 139,90 TL’lik internet ücretini 169,90 TL’ye çıkarttı. Yeni ücret 1 Ağustos itibarıyla geçerli olacak. Şirket, zammın gerekçesi olarak port ücreti zammını gösterdi ve bunun tüm operatörleri etkilediğini belirtti.

TÜRKNET ALTYAPISI KULLANANLAR ZAMLI KULLANMAYACAK

TurkNet GigaFiber altyapısı kullanan kullanıcılar için ise zam tarifesi geçersiz olacak. Yani zam, TurkNet'in kendi altyapısını kullanmayan kullanıcıları etkileyecek.