Cübbeli Ahmet'ten Ustaosmanoğlu'nun kaset tehdidine cevap: Allah'ın laneti üzerine olsun

Cübbeli Ahmet'ten Ustaosmanoğlu'nun kaset tehdidine cevap: Allah'ın laneti üzerine olsun
Cübbeli Ahmet Hoca ile İsmailağa Cemaati arasında tansiyon artıyor. Vefat eden Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğeni Saadettin Ustaosmanoğlu Cübbeli'ye 'kaset' tehdidinde bulunmuştu. Cübbeli Ahmet'ten kaset tehdidine cevap geldi.

Halk arasında Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, yaşamını yitiren İsmailağa Cemaati’nin önderi Mahmut Ustaosmanoğlu’nun cenazesi için cemaat içerisinde engellendiğini söyleyip "Efendi Hazretlerimize bir bardak, bakraç cenaze şerefisine su bile döktürmediler" biçiminde açıklama yaparak duruma tepkisini koymuştu. Cübbeli'nin açıklamaları karşısında sessiz durmayan Mahmut Ustaosmanoğlu’nun yeğeni Saadettin Ustaosmanoğlu, "Sen cenazeye su dökmeye gelsen Show TV'yle geleceksin. Seninle mi uğraşacaktık. Basit bir derse giriyorsun külliyede, Show TV orada" ifadelerini kullanmıştı. "Cübbeli Ahmet Mahmut'un ülkeler arası maceraları. Filmin kendisini daha piyasaya sürmedik. Bunlar daha fragman. Endonezya'dan başlayalım mı? Mısır, Lübnan, İran... Film ortaya çıktığında bütün şalterlerin atacak zaten. Erkeksen şeyhliğini ilan et. Çok meraklısın çünkü. İlan et de kasetlerini patlatalım. Hadi buyur" açıklamasını yaptı.

Yaşanan tartışmaların sonrasında Halk TV’den İsmail Saymaz’a açıklamalar yapan Cübbeli Ahmet Hoca, “Şeyhlik ilan etmeyeceğim, kaseti çıkarmayan melundur. Allah'ın laneti üzerine olsun. Hepsini çıkart bakalım. Şeyhlik derdim yok ama sanki varmış da kasetler engelliyor imajı veriyor. Ben 28 Şubat'ın cuntasından, FETÖ'den korkmamışım, bundan mı korkacağım?" dedi.