MasterChef Panorama geliyor! Acun Ilıcalı, jüri için dört bomba isme teklif götürdü!

MasterChef Panorama geliyor! Acun Ilıcalı, jüri için dört bomba isme teklif götürdü!
TV8 ekranının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, her gün yeni yarışmacıların mutfaktaki hünerlerini gösterdiği ilk eleme turları ile başladı. MasterChef’in de tıpkı Survivor gibi bir Panorama yorum programının olacağı gündeme geldi. İddiaya göre, Acun Ilıcalı MasterChef Panorama jüri üyelerini kendisi belirledi ve o isimlere teklif gitti. Birbirinden iddialı eski Masterchef yarışmacılarının jüri üyesi olacağı programla ilgili merak edilenler şöyle…

TV8 kanalını ve programlarını her akşam takip edenler, sıkı durun! MasterChef Türkiye yeni bölümleriyle ekranları kasıp kavururken, şimdi de sevilen yarışma programının "Panorama'sı" geliyor! Survivor'ın yorumlandığı Survivor Panorama gibi MasterChef için de bir yorum programı TV8 iç yapımlar kuşağına katılacak. Peki, MasterChef Panorama ne zaman başlıyor, jüri üyeleri kimler olacak? İşte detaylar...

MASTERCHEF PANORAMA GELİYOR!

Acun Medya, yeni programı MasterChef Panorama için hazırlıklara başladı. İddiaya göre, Acun Ilıcalı eski MasterChef yarışmacıları arasından gözüne kestirdikleri isimlere teklif götürdü. O isimler arasında iki şampiyon da var!

Bunlardan biri ilk sezonun şampiyonu Uğur Kardaş, diğeriyse yarışmanın tek kadın şampiyonu Cemre Uyanık oldu.

MasterChef Panorama jürisi için düşünülen diğer isimler ise Barbaros Yoloğlu ve Ayyüce Kamit.

Henüz bu isimlerden ve yapım şirketinden bir açıklama gelmedi. Ayrıca jüri üyesi olarak Dilara Başaran ve Sergen Özen'e de teklif götürüldüğü kulislerde dolaşıyor.

Bu iddia ortaya atıldıktan kısa süre sonra MasterChef ve yeni başlayacak olan Panorama programı sosyal medyada gündem oldu. Programın takipçileri jüri üyesi olarak kimleri görmek istediklerini sosyal platformlar üzerinden açıklamaya başladı. Peki, sizce MasterChef'in hangi eski yarışmacıları jüride yer almalı?