Turabi Çamkıran, Acun Ilıcalı'ya rakip oluyor! Programda küfür ve kavga serbest

Turabi Çamkıran, Acun Ilıcalı'ya rakip oluyor! Programda küfür ve kavga serbest
Survivor yarışmasında 2 kez birinci olan Turabi Çamkıran, Acun Ilıcalı'ya rakip oluyor. Yeni bir yarışma programı hazırlayan Turabi, yarışmasında küfür ve kavganın serbest olacağını açıkladı. Turabi programı için Netflix'i adres gösterdi.

Türk televizyon tarihinin en çok izlenen programlarından Survivor’da iki defa peş peşe şampiyon olan Turbo Turabi'den flaş bir açıklama geldi.

Turbo Turabi yeni projesi ile Acun Ilıcalı’ya rakip olacak. Peki ama nasıl?

Daha önce çok defa Acun Ilıcalı ile karşı karşıya gelen kavgalar eden Turabi Çamkıran, Acun ile arasını bu defa gerçekten açacak.

ACUN ILICALI'YA RAKİP OLACAK

Turabi Çamkıran yeni projesiyle Acun Ilıcalı’nın rakibi olacak.

Bu defa Survivor’ı ikiye katlayacak derecede iddialı projeler sunan Turbo Turabi takma isimli Turabi Çamkıran’ın yeni projesinde kavga, gürültü ve küfürler serbest olacak.

Ünlü yarışmacı sosyal medya sayfasından paylaştığı açıklamada şunları söyledi; "Yarışlardan 10,000,000$ daha kazanıp kendi yarışmamı yapıcam. Kavga, gürültü, küfür, kıyamet her şey serbest olacak.

Düzgün insan ayakları yapanlar ceza alacak. Oylama ile elenen kişi, istediği herhangi birini seçip, son bir eleme oyunu oynayacak, kaybeden eve gidecek.

Şu an yarışmaya kimlerin katılmak için mesaj attığını söylesem ortalık yıkılır. @netflixturkiye‘den de ses yok. Heralde kredi çekmek için bankalara gidebilirim. ? Tahmin ettiğimden de erken olabilir bu iş."

Sosyal medyada çok sayıda vatandaştan olumlu yorum alan Turabi başka bir kesim tarafından ise sert şekilde eleştirildi.