Ekrem İmamoğlu'nun ekibine eleştiri! "En hafif deyimle iş bilmezlik"

Ekrem İmamoğlu'nun ekibine eleştiri! "En hafif deyimle iş bilmezlik"
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'da yaşanan sel felaketi sırasında tatilde olduğu ortaya çıkmıştı. Bunun ardından Korkusuz yazarı Can Ataklı, "İBB çalışıyor" isimli sosyal medya hesabından yapılan paylaşımı hedef göstererek İmamoğlu'nun yakın çalışma ekibini eleştirdi.

Korkusuz yazarlarından biri olan Can Ataklı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yaşanan son sel olayında tatilde olması nedeniyle yapılan eleştirilerin ardından “İBB çalışıyor” adlı hesaptan yapılan yıllık izin paylaşımına tepki gösterdi.

Söz konusu hesaptan, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İBB Başkanı iken 5 yılda 127 gün yıllık izin aldığı ortaya çıktı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ise 3 yılda 25 gün yıllık izin kullandığı öğrenildi” paylaşımı yapılmıştı. Ataklı bunun üzerine kalem aldığı yazında, “Bu nasıl bir akılsızlıktır, çapsızlıktır böyle” ifadelerini Ataklı, “İmamoğlu’nun yakın çalışma ekibi facia. Bu kadar yeteneksiz, bu kadar deneyimsiz ve kötü bir ekibi nasıl seçmiş acaba?” diye sordu.

“Son günlerde yaşananlarla Erdoğan’ın yaptığı ‘izinleri’ karşılaştırmaya ve İmamoğlu’nu ‘haklı çıkarmaya’ çalışmak en hafif deyimle iş bilmezliktir. ‘Ben yaptım ama bak eskiler neler yapmıştı’ deyince haklı oluyorsunuz demek ki” diyen Ataklı, ayrıca, “Tabii hesabın altında “Resmi değildir. Sivil inisiyatiftir” yazıyor. Peki yedik” dedi.