Dolar için kritik açıklama! Uzman isim doların 10 liraya düşeceği tarihi açıkladı

Dolar için kritik açıklama! Uzman isim doların 10 liraya düşeceği tarihi açıkladı
Türk lirasında yaşanan değer kaybı tüm vatandaşları endişelendirmeye devam ediyor. Araştırmacı yazar Engin Acar, dolar için kritik bir iddiada bulundu. Acar tarih vererek doların 10 TL olacağını söyledi.

Dolar kuru, Türk lirası karşısında 18 TL'ye doğru yol alırken Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) acil durum adımları atmasıyla birlikte bir nebze de olsa düşüş gösterdi. Dolar, son bir haftadır TL karşısında 16,7 bandında sabit kalırken dolarla ilgili önemli bir yorum geldi. Ne Var Ne Yok adlı Youtube kanalına katılan yazar Engin Avcı, sene sonunda doların 10 liranın altına düşeceğini iddia etti.

"DOLAR 10 TL OLACAK"

"Prens Selman, Rus oligarklar ve BAE’liler Türkiye’den hamilik yapmalarını istiyor. Hala söylemimin arkasındayım" diyerek dolar kuru için fiyat veren Avcı, "Benim tahminim 6 ila 8 arasındadır. 10 liranın altına düşecek. Ağustos ayının başında başlar benim yıl sonu hedefim yıl sonunda 10 liranın altına düşecektir. Geçen ne oldu? 17,20’lerden 16,50’lere kadar düştü. Altın için korkmasınlar. Altın değerini hiçbir zaman kaybetmez" ifadelerini kullandı.