HÜDA PAR Elazığ Kadın Kolları Yasin Börü adına kurban eti dağıttı

HÜDA PAR Elazığ Kadın Kolları Yasin Börü adına kurban eti dağıttı
HÜDA PAR Elazığ Kadın Kolları, 7 Ekim 2014'te kurban eti dağıtırken PKK`li çeteler tarafından hunharca katledilen Yasin Börü ve arkadaşları adına ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti dağıttı....

HÜDA PAR Elazığ Kadın Kolları Başkanı Mehtap Göksu, beraberindekilerle birlikte Elazığ Umut Kervanı tarafından kesilen kurban etlerini, Elazığ Umut Kervanı gönüllüleri ile birlikte ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Göksu “Hatice annemizin nazenin yareni Yasin Börü ve aziz dava arkadaşları bizlere bir miras bıraktılar. İhtiyaç sahibi ailelerimize kurban etlerini onun adına dağıttık. Gittiğimiz evlerde anne ve bacılarımıza Yasin ve Yasin`in davasını anlattık. Gördük ki Yasin Börü`yü tanımayan yok. Elhamdülillah Elazığlılar Yasin Börü ve yürüdüğü davayı anlamış ve onu bağrına basmış durumda. Bu bizi çok sevindirdi ve duygulandırdı. Kurban bağışında bulunan tüm hayırseverlere ve hayırseverlerin bağışlarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıran Elazığ Umut Kervanı`nın tüm gönüllülerine teşekkür ederim.” dedi. (İLKHA)