Nejat İşler Cumhurbaşkanı adaylarını açıklayınca Twitter karıştı!

Nejat İşler Cumhurbaşkanı adaylarını açıklayınca Twitter karıştı!
Ünlü oyuncu Nejat İşler, mavi tık aldığı Twitter hesabından Cumhurbaşkanı adaylarını paylaştı. Anonim hesaplardan gelen yorumları görünce paylaşımını sildi. Ancak ardından attığı tweetler sosyal medyayı epey bir karıştırdı. Kendisine küfürlü yanıt verenlere de gözdağı verdi…

Son olarak Çukur ve Saygı dizilerinde rol alan ünlü oyuncu Nejat İşler, sosyal medya paylaşımlarını son günlerde sıklaştırdı. Twitter'da mavi tık alan hesabından cumhurbaşkanı adayını açıklayınca, ortalık karıştı! İşler, anonim hesaplardan gelen yorumlardan rahatsız olunca bu paylaşımını sildi. Ardından yaptığı paylaşımlar da ilki kadar etkili oldu!

NEJAT İŞLER CUMHURBAŞKANI ADAYLARINI ÖNCE AÇIKLADI, SONRA SİLDİ

Ünlü oyuncu Nejat İşler, sosyal medyadaki sahte 'Nejat İşler' hesaplarına dur diyerek Twitter'da mavi tikli orijinal hesabını açtı. Her sözü ve hareketiyle gündem olan İşler, bu sefer de siyaset gündemi sebebiyle sosyal medyayı ayağa kaldırdı. İşte, Nejat İşler'in cumhurbaşkanı adayları...

İşler, Twitter hesabından cumhurbaşkanı olarak görmek istediği 3 kişinin adını verdi:

"Memleketinin insanlarından korkanlardan olmayın! Al sana ilk 3 cumhurbaşkanı adayım: Canan Kaftancıoğlu, Alper Taş, Selahattin Demirtaş. Zoruna giden böbrek taşlarına baktırsın.”

Usta oyuncu, anonim hesaplardan gelen yorum ve eleştirilerden rahatsız oldu ve bu tweeti sildi. Ardından yaptığı diğer paylaşımlar da ağızları açık bıraktı. Bunlardan ilki; "Ulan, bu civciv beni koruyor mu, engelliyor mu bilemedim. Bunlara laf yetiştirmek için önce yazdıklarımı silmem gerekiyor. Vatanını seven her ruha selam olsun." şeklindeydi.

“CANIMIN İÇİ, SENİ İKİ DAKİKADA EVİNDEN ALABİLİRLER”

Kendisine küfür eden kullanıcılara gözdağı veren Nejat İşler, son tweetinde ise: “Canımın içi, Türk Ceza Kanunu'nda değişiklikler yapıldı. Seni iki dakikada evinden alabilirler. Sadece paylaştığın tweet için. Ben şikayetçi olmam da, kamu davasına giriyor. Dikkat et." ifadelerini kullandı.