Adana'da yürek parçalayan olay! Önce kendini yakmaya çalıştı ardından caddeye atlayarak intihar etti

Adana'da yürek parçalayan olay! Önce kendini yakmaya çalıştı ardından caddeye atlayarak intihar etti
Adana'da yaşayan bir vatandaş, Tarsus-Adana istikametindeki Çukobirlik tesislerinin önüne gelerek kendini yakma girişiminde bulundu. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen polisler vatandaşı karakola götürdü. İfadesi alındıktan sonra serbest bırakılan vatandaş karakol çıkışı bir arabanın önüne atlayarak intihar etti.

Adana'da bir vatandaş, dün sabah saatlerinde Tarsus-Adana istikametindeki Çukobirlik tesislerine gelerek kendini yakmaya çalıştı.

Cumhuriyet'ten Sinem Nazlı Demir'in yaptığı habere göre, "İşsizim, açım. Dayanacak gücüm kalmadı" dediği öne sürülen vatandaşı, çevredeki vatandaşlar sakinleştirmeye çalışırken olay yerine gelen polisler de müdahalede bulundu.

İkna etmek için uzun süre çabalanan vatandaşı karakola ifade vermeye götüren polisler ifadesini aldıktan sonra serbest bıraktı. Karakoldan çıkmasının ardından, işlek bir caddeye kendisini atarak intihar etti ve olay yerinde hayatını kaybetti.

Çukobirlik fabrikasında çalışan ve işe gittiği sırada olaya şahit olan Y.A., polisin vatandaşı uzun çabalar sonucu ikna ettiğini ve karakol çıkışında yanında ağabeyinin de olduğu halde intihar ettiğini söyledi.