Örümcek Adam 3 filmi bu akşam hangi kanalda, saat kaçta? Örümcek Adam 3 konusu ve oyuncuları

Örümcek Adam 3 filmi bu akşam hangi kanalda, saat kaçta? Örümcek Adam 3 konusu ve oyuncuları
Bu akşamki tv filmleri araştırması sabah saatlerinden itibaren başladı. Örümcek Adam 3 filmi TV'de bu akşam izleyici ile buluşacak. Örümcek Adam serisinden üçüncü film, 2007 yılında vizyona girmişti. Peter Parker bu akşam da aksiyon severlerin evlerine konuk olacak. Televizyonda tanıtımını gören ve filmi ilk defa izlemek isteyen vatandaşlar detayları merak ediyor. Örümcek Adam 3 konusu nedir, nerede çekildi? Örümcek Adam 3 oyuncuları kimler? Bu akşam saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Bu akşamki tv filmleri araştırması sabah saatlerinden itibaren başladı. Örümcek Adam 3 filmi TV'de bu akşam izleyici ile buluşacak. Örümcek Adam serisinden üçüncü film, 2007 yılında vizyona girmişti. Peter Parker bu akşam da aksiyon severlerin evlerine konuk olacak. Televizyonda tanıtımını gören ve filmi ilk defa izlemek isteyen vatandaşlar detayları merak ediyor. Örümcek Adam 3 konusu nedir, nerede çekildi? Örümcek Adam 3 oyuncuları kimler? TV’de bu akşam Örümcek Adam 3 hangi kanalda, saat kaçta, yayınlanacak? İşte detaylar...

TV’DE BU AKŞAM: ÖRÜMCEK ADAM 3 HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Örümcek Adam 3 filmi bu akşam saat 20.00’de Kanal D’de ekrana gelecek. Saat 22.30’da tekrar yayınlanacak.

ÖRÜMCEK ADAM 3 KONUSU

2007 yılında vizyona giren serinin 3. filmini Sam Raimi yönetti. Aksiyon ve macera sevenler için bu akşam bir kez daha televizyonda olacak. Örümcek Adam 3 konusu ise şöyle;

Peter Parker, süper kahramanlık görevleri ile Mary Jane'e duyduğu tutku arasındaki dengeyi nihayet kurar. Ancak, Örümcek Adam kostümü bir anda değişerek siyaha dönüşür. Peter’ın güçleri de değişir; artık daha kibirli ve özgüvenlidir. En büyük düşmanları Venom ve Kumadam intikam için daha da güçlü ve isteklidir. Ancak Peter’ın asıl savaşı kendi içindedir.

ÖRÜMCEK ADAM 3 OYUNCULARI

Spiderman 3 filmi serinin 2007 yılında çekilen ve izlenme rekoru kıran filmlerinden biri. Örümcek Adam 3 oyuncuları arasında Tobey Maguire, ,Kirsten Dunst, James Franco ve Thomas Haden Church gibi isimler yer alıyor.

Örümcek Adam 3 fragman videosu da burada…