Sevgilisi uğruna 5 aylık bebeğini komşusuna bırakıp kaçtı! Geriye kalan bu fotoğraf vicdanları sızlattı

Sevgilisi uğruna 5 aylık bebeğini komşusuna bırakıp kaçtı! Geriye kalan bu fotoğraf vicdanları sızlattı
Osmaniye'de yaşanan olay 'böyle vicdansızlık olmaz' dedirtti. Bir kadın sevgilisi uğruna, 5 aylık bebeğini “Hastaneye gidiyorum” diyerek komşusuna bıraktı ve evi terk etti. Kadının eşi ise bebeğiyle beraber elektriği dahi olmayan evde yaşam mücadelesi verirken eşine beddua ediyor. Öte yandan kadının evi terk ettikten sonra yaptığı paylaşım da şoke etti. Paylaşımından sevgilisiyle kaçtığı anlaşılan kadın fotoğrafa “Sonunda kavuştuk hasret sona erdi” notunu düştü.

Osmaniye'de yaşanan bir olay adeta vicdanları sızlatırken anne ise yaptıklarıyla 'pes' dedirtti. 7 Mart Mahallesi’nde yaşayan ve küçük sanayi sitesinde bir tamirhanede çalışan İsa Alasırt, 2 yıl önce henüz 18 yaşındayken, kendisi ile aynı yaşta olan Z.A. ile evlenerek dünya evine girdi. Çiftin bu evlilikten şu anda 5 aylık olan bir de erkek çocukları oldu.

ÇOCUĞUNU KOMŞUYA BIRAKIP EVİ TERK ETTİ

2 gün önce çocuğunu komşularına bırakan Z.A. “hastaneye gidiyorum” diyerek evden çıktı ancak bir daha geri dönmedi. Bebeği alan komşuları durumu İsa Alasırt’a bildirdi. Hastaneye giden ve eşinin hastaneye hiç giriş yapmadığını öğrenen genç adam eşinin evi terk ettiğini anladı.

SOSYAL MEDYADA O PAYLAŞIMI YAPTI

Bir gün sonra ise Z.A. sosyal medya hesabına el ele tutuşmuş şekilde bir fotoğraf yükleyerek “Sonunda kavuştuk hasret sona erdi” notunu düştü.