Berberlerden vatandaşlara ‘tıraşlarınızı son güne bırakmayın’ uyarısı

Berberlerden vatandaşlara ‘tıraşlarınızı son güne bırakmayın’ uyarısı
Gaziantep’te yaklaşan Kurban Bayramı öncesi berber ve kuaförlerde yaşanan yoğunlukta vatandaşların mağdur olmaması için berberler, vatandaşlara tıraşlarını son güne bırakmamaları yönünde uyarılarda bulundu....

Oluşan yoğunluk nedeniyle gece geç saatlere kadar çalıştıklarını ifade eden berberler, yoğunluk yaşandığı için vatandaşların erkenden tıraş olmaları yönünde tavsiyelerde bulundu.

Gaziantep’te bu cumartesi günü idrak edilmeye başlanacak olan Kurban Bayramı’na bakımlı bir şekilde girmek isteyen vatandaşlar, berber ve kuaförlerin yolunu tutuyor. Müşterilerinin oluşturduğu yoğunluğa cevap verebilmek için berber ve kuaförler de gece geç saatlere kadar hizmet verecek.

“Kaliteli tıraş isteyen vatandaşlar erken gelsinler”

Kuaför Bekir Görmez

Son günlerde ciddi bir yoğunluğun oluştuğunu ifade eden Bekir Görmez, “Bir hafta önceden sabah 8’den gece saat 11- 12’ye kadar çalışmalara başlıyoruz. İnsanlardan ricamız bayram herkesin bayramıdır herkesin ailesi var. Tıraşlarını son iki güne bırakmayıp bir haftaya yayarlarsa herkes bayramını ailesiyle yaşar, kurbanını keser. Millet bayramı yaşarken biz evde ölü gibi yatıyoruz. Çünkü millete hizmet vermekten kendimize zaman ayıramıyoruz.” dedi.

Vatandaşların kaliteli bir tıraş olabilmeleri için erkenden gelmeleri gerektiğini söyleyen Görmez, “Sadece tavsiyem fazla yoğunluk yaşanmadan önce herkes gelsin tıraşını olsun.  Bizler de daha iyi hizmet verelim tıraşları daha iyi yapalım daha kalite yapalım. Son gün olunca ister istemez düzensizlik oluyor, kalite düşüyor. Kalite istiyorlarsa yoğunluktan önce gelmeye başlasınlar. Aslında yavaş yavaş geliyorlar ama istenilen potansiyelde değil. Bakmayın siz koltukların dolu olduğuna. Arka koltuklar boş yani bu da milletin son güne bıraktığı anlamana geliyor. Biraz daha duyarlı olmalarını rica ediyoruz.” diye konuştu.

“Vatandaşlarımız randevu alırlarsa yoğunluğuna çekmezler”

Kuaför Mustafa Demir

Yoğunluk yaşanacağı için kimi vatandaşları yetiştiremeyeceğini ifade eden Mustafa Demir ise, “Biz bundan 7-8 sene önce Ramazan Bayramı'na Kurban Bayramı’na 10-15 gün kala işimize başlardık. Şu anda son iki bayramdır bütün müşteriler son güne bırakıyorlar. 5-10 günde saç sakalın uzamayacağını düşünüyorum. Hem bizi yormamalarını hem de burada saatlerce sıra beklememelerini rica ediyorum. Ne kadar erken gelirlerse ne kadar erken randevu alırlarsa bayram sabahı o yoğunluğuna çekmezler. Vatandaşlarımız tıraşlarını son güne bırakıyorlar. Son 1-2 gün kala aşırı bir yoğunluk olacağını düşünüyorum. Bu yoğunlukta da tabii kimi yetiştirebiliriz yetiştiremeyiz bilmiyoruz.” şeklinde konuştu. (İLKHA)