MANSUR YAVAŞ: “ANKAPARK DAVASI SONUÇLANDI, BUGÜN PARKIN TAHLİYESİNE VE BELEDİYEMİZE DEVRİNE KARAR VERİLDİ”

MANSUR YAVAŞ: “ANKAPARK DAVASI SONUÇLANDI, BUGÜN PARKIN TAHLİYESİNE VE BELEDİYEMİZE DEVRİNE KARAR VERİLDİ”
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “2 yılı aşkın süredir devralmak için hukuki mücadele verdiğimiz ANKAPARK davası sonuçlandı. Bugün parkın tahliyesine ve Belediyemize devrine karar verildi. Kurban Bayramı'nın hemen ardından gerekli tespitleri yaparak parkın geleceğine Ankaralılar ile ...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “2 yılı aşkın süredir devralmak için hukuki mücadele verdiğimiz ANKAPARK davası sonuçlandı. Bugün parkın tahliyesine ve Belediyemize devrine karar verildi. Kurban Bayramı'nın hemen ardından gerekli tespitleri yaparak parkın geleceğine Ankaralılar ile birlikte karar vereceğiz” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, ANKAPARK’ın belediyeye devrine karar verildiğini açıkladı. Yavaş, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

“2 yılı aşkın süredir devralmak için hukuki mücadele verdiğimiz ANKAPARK davası sonuçlandı. Bugün parkın tahliyesine ve Belediyemize devrine karar verildi. Kurban Bayramı'nın hemen ardından gerekli tespitleri yaparak parkın geleceğine Ankaralılar ile birlikte karar vereceğiz.”