TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ALBAYRAK’TAN BAYRAM MESAJI

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ALBAYRAK’TAN BAYRAM MESAJI
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Tüm halkımızın mübarek Kurban Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, ülkemize ve tüm İslam alemine sağlık, mutluluk, bereket ve barış getirmesini diliyorum” dedi....

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Tüm halkımızın mübarek Kurban Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, ülkemize ve tüm İslam alemine sağlık, mutluluk, bereket ve barış getirmesini diliyorum” dedi.

Kadir Albayrak, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Albayrak’ın mesajı şöyle:

“Sevgi, kardeşlik ve yardımlaşma duygularımızı güçlendiren Kurban Bayramı’mızı, birlik ve beraberlik içerisinde karşılamanın mutluluk ve heyecanı içerisindeyiz.

İnanç, kültür ve geleneklerimizde önemli bir yeri olan Kurban Bayramı’mız, hayatlarımıza sevinç ve mutluluk kattığı gibi toplumsal bağlarımızı geliştirmektedir.

Kurban Bayramı’mızı kutlarken gönül dünyamızda yaşadığımız sevinç ve mutluluğu devamlı kılmak için evlerimizin neşesi olan çocuklarımızı bayram coşkusu ile tanıştırmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm halkımızın mübarek Kurban Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, ülkemize ve tüm İslam alemine sağlık, mutluluk, bereket ve barış getirmesini diliyorum.”