Fatih Portakal yine hükümeti hedef aldı! İşte, sosyal medya hesabından yaptığı dolar açıklaması!

Fatih Portakal yine hükümeti hedef aldı! İşte, sosyal medya hesabından yaptığı dolar açıklaması!
FOX TV Ana Haber'in eski sunucusu Fatih Portakal, hükümet karşıtı olduğunu her fırsatta dile getiriyor. Haber sunuculuğu yaptığı programda hükümeti sık sık eleştiren Portakal, bugün bir kez daha gündem yaratacak sözlere imza attı. Dolar ve BDDK ile ilgili attığı tweet kısa sürede sosyal medyanın ilgi odağı haline geldi. İşte, Fatih Portakal'ın gündeme bomba gibi düşen o paylaşımı...

FOX TV Ana Haber'in eski sunucusu Fatih Portakal, hükümet karşıtı olduğunu her fırsatta dile getiriyor. FOX'ta haber sunuculuğu yaptığı programda hükümeti sık sık eleştiren Portakal, bugün bir kez daha gündem yaratacak sözlere imza attı. Dolar ve BDDK ile ilgili attığı tweet kısa sürede sosyal medyanın ilgi odağı haline geldi. 

Gazeteci ve sunucu Fatih Portakal, bir süre önce FOX Ana Haber sunuculuğundan ayrıldı. Yerine Selçuk Tepeli geldi. Portakal, FOX TV'de haber sunduğu dönemde sarf ettiği sözlerle sık sık hükümeti hedef alıyordu. Portakal'ın bugün attığı bir tweet sosyal medyada büyük bir etkileşim aldı. O tweet'te bir kez daha hükümeti alan Fatih Portakal, bu kez ekonomideki gelişmeleri ele aldı. İşte, Fatih Portakal'ın gündeme bomba gibi düşen o paylaşımı...

"BAKALIM SIRADAKİ OPERASYON NE OLACAK?"

Portakal, hükümetin ekonomiyi rahatlatmak adına sunduğu çözümleri bir tarafa aldı. Son yıllarda hem Koronavirüs salgını hem de Rusya-Ukrayna savaşı sebebiyle Türkiye'de ve dünyada çöken ekonomi sisteminin faturasını da hükümete kesti. Fatih Portakal, binlerce kişiyi ayağa kaldıran tweet’inde neler söyledi?

“Dolar bugün yarın tekrar 17 TL’yi geçer. Gözü yukarılarda belli oldu. BDDK hamlesi 3, 5 gün idare etti. Merakla bekleniyor, bakalım sıradaki operasyon ne olacak? Şunu anlamakta güçlük çekiyorlar; tasarrufu olan TL mevduatta değil dövizde durmak istiyor.”