VANESOB Başkanı Berge: Bayram alışverişimizi yerel esnaftan yapalım

VANESOB Başkanı Berge: Bayram alışverişimizi yerel esnaftan yapalım
Van Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (VANESOB) Başkanı İsa Berge, Van esnafının her zaman Vanlıların yanında olduğunu belirterek, bayram alışverişinin yerel esnaftan yapılması çağrısında bulundu....

Sağladığı istihdam ile esnaf ve sanatkarların Van'ın ekonominin can damarı olduğunu vurgulayan Berge, “Van ekonomisine önemli katkılar sunan esnafımızın yanında olalım. Bayram alışverişlerimiz ile esnafımıza destek olalım. Bereketini beraberinde getiren Kurban Bayramı alışverişi ile Van yerel esnafımıza rahat bir nefes aldıralım. Van ekonomisine hep birlikte can katalım. Yerel esnafımız da bayram etsin” dedi.

“Zor gününde esnafımızın yanında olalım”

Bu zor günlerde esnafın yanında olunması gerektiğini ifade eden Berge, “Esnaf ve sanatkârlarımız zor günler geçirmektedirler. Maliyetler artmaya devam etmektedir. Esnafımız kira, vergi, SGK ve diğer resmi, borçlarını ödeyemez durumdadır. Zorlu şartlara rağmen milletimize hizmet eden yerel esnafımızın yanında olalım. Van halkından bayram alışverişini yerel esnafımızdan yapmasını istiyoruz. Bu vesileyle Kurban Bayramı'nın Van'ımıza, ülkemize ve tüm İslam âlemine barış ve huzur getirmesini diliyorum. Tüm Van halkının bayramını yürekten kutluyorum.” diye konuştu. (İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.