Metro istasyonunda kimseye aldırmadan cinsel ilişkiye girdiler

Metro istasyonunda kimseye aldırmadan cinsel ilişkiye girdiler
Son zamanlarda kamusal ve açık alanda cinsel ilişki vakaları artmaya devam ediyor. Türkiye'de bu olaylar son zamanlarda artarken bir olay da İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşandı. Bir çift metro istasyonunda ulu orta cinsel ilişkiye girdi.

Türkiye'de de son aylarda çokça gündeme gelen açık alanda cinsel ilişki haberleri yurtdışında da çok fazla yaşanıyor. Metro istasyonunda kaydedilen görüntülerin adresi bu kez Londra.

Etraftakilere aldırmadan, ulu orta kız arkadaşıyla beraber olan 23 yaşındaki gencin görüntüleri kısa zamanda yayılıp tepkilere neden oldu. İnternette bir anda paylaşılan videodan ailesinin de haberdar olması sebebiyle kendini ifşa eden 23 yaşındaki Richardson, polise teslim oldu. Çıkarıldığı mahkemede 2 ay boyunca alkol almama cezası alan genç, 170 sterlin de para cezasına çarptırıldı.

Olayla alakalı mahkemede savcı, “Halkın bir üyesi, bunu cep telefonuna kaydetti ve sanık ile kimliği belirsiz bir kadın arasındaki olayı gösteriyor. Platformda cinsel ilişkiye giriyorlardı.Görüntüleri çeken bayan şok olduğunu ve öfkeli olduğunu söyledi. Elbette suç sabahın erken saatlerinde işleniyor, olay mahallinde ve çevresinde halktan kişiler vardı. Gündüzdü ve okul tatillerinde ve sizi Stansted Havaalanı'na götüren bir rotadaydı. Birçok kişi olaya tanık oldu” açıklamasını yaptı.

Richardson'un daha önce de alkollü araç kullanması sebebiyle sabıkalı olduğu belirlendi.