Sedat Peker'in ifşaları emeklilik getiriyor! Zafer Şahin de açıklama yaptı

Sedat Peker'in ifşaları emeklilik getiriyor! Zafer Şahin de açıklama yaptı
Sedat Peker'in ifşaları sonrasında 'emeklilik' açıklaması yapan gazeteci Cem Küçük'ün ardından Milliyet gazetesi yazarı Zafer Şahin de emeklilik açıklaması yaptı.

Geride bıraktığımız günlerde Sedat Peker tarafından tehdit edilen yandaş gazeteci Cem Küçük bir yazı yazmış ve şunları söylemişti:

"Bazı kariyeristler çocuklarının büyüdüğünü bile anlamıyor. İşine fazla odaklananlar önündekini göremiyor. Bazen insanlar ne zaman bırakacağını bilmiyorlar. Batı’da görüyorsunuz, zirvedeyken bırakanlar oluyor. Ya da emekli oluyor.

"HER ŞEYİ BIRAKIP GÖZDEN UZAKLAŞANLAR VAR"

Bizde de aslında böyleleri yok değil. Haksızlık yapmayayım. Ünlüyken köye yerleşen, her şeyi bırakıp gözden uzaklaşanlar var. Bir kısmı da çok mutlu. Pişman olan ya da şehre geri dönen az...

Yaş geçmeye başlayınca insan içinden hesap yapmaya, düşünmeye başlıyor. Hayatınızı ve ilerisini düşünüyorsun. Neticede hepimiz öleceğiz. Er ya da geç, kimse kalıcı değil. Kariyer, güzellik, para, sağlık hepsi geçici..."

Son olarak ise hükümete yakın Milliyet gazetesi yazarı Zafer Şahin sosyal medya sayfasındna "emeklilik" paylaşımında bulundu. Şahin paylaşımında "EYT inşallah bu yıl sonuna kadar çözülecek… Allah nasip ederse biz de emekli olacağız… Dile kolay 27 yıldır çalışıyoruz.. Toprakla uğraşmak, ekip, biçmek gibi hayallerim var. Haydi hayırlısı…" açıklamasını yaptı.