Cem Yılmaz'dan Çağlar Çorumlu itirafı geldi: Hakkı ödenmez

Cem Yılmaz'dan Çağlar Çorumlu itirafı geldi: Hakkı ödenmez
Erşan Kuneri dizisiyle gündem olan Cem Yılmaz, Çağlar Çorumlu ile ilgili bir itirafta bulundu. Yılmaz, Çorumlu'yu kendisine Ozan Güven'in önerdiğini söyledi.

Cem Yılmaz ve Zafer Algöz, Ercan Saatçi'nin Star TV'de ekranlara gelen yeni programı Çok Akustik'in ilk bölümüne katıldı. Programda Erşan Kuneri dizisinin kendisi kadar olay olan şarkıları ilk defa Ercan Saatçi, Cem Yılmaz ve Zafer Algöz tarafından beraber söylendi. Ünlü isimler beraber çok sayıda şarkı söylerken, bir şarkılarını da Ozan Güven'e armağan ettiler.

Netflix'te ekranlara gelen Erşan Kuneri dizisiyle uzun süre gündemde kalan Cem Yılmaz'dan ise Çağlar Çorumlu ile alakalı bir itiraf geldi.

"HAKKI ÖDENMEZ"

Erşan Kuneri'nin 'Kooperatif Kemal' adlı 3. bölümünde oynadığı Nazlı karakteriyle sosyal medyada çok konuşulan Çorumlu, başarılı performansıyla da oldukça sevildi. Cem Yılmaz, Çorumlu ile ilk çalıştıkları proje olan 'Pek Yakında' filmi için Ozan Güven'in kendisine ünlü oyuncuyu önerdiğini belirtti. Yılmaz, "Çağlar'ı Ozan bana Pek Yakında'dan önce önerdi. 'TRT'deki diziden çok parlak bir çocuk vardı' dedi. Çağlar aslında bir tiyatro emekçisidir. Şehir tiyatrosunda çok ağır emeği vardır. Çağan Irmak onu çok dramatik bir rolde oynattı. Sinema perdesinde komedide bir rolü yoktu ama çok ciddi bir komedyendi. Pek Yakında'da ilk defa birlikte oynadık zaten sonra da hep oynadık. Erşan Kuneri'de yaptıkları nedir, hakkı ödenmez" açıklamasını yaptı.

Yılmaz, Ercan Saatçi için de Erşan Kuneri'de bir rol kaleme aldığını fakat kendisinin oynamadığını da belirtti. Ünlü komedyen, Saatçi'ye "Sen niye oynamadın? Yazın biraz işlerin vardı herhalde. Sen gazino patronunu oynayacaktın" itirafını yaptı.