Manchester United'tan ayrılacak Ronaldo için bomba transfer iddiası! Ezeli rakibe gidiyor

Manchester United'tan ayrılacak Ronaldo için bomba transfer iddiası! Ezeli rakibe gidiyor
Manchester United'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Cristiano Ronaldo için flaş bir iddia ortaya atıldı. Ronaldo'nun Barcelona'ya transfer olacağı iddia ediliyor.

İngiltere Premier Lig takımlarıından Manchester United'ın Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak olmasının sonrasında Cristiano Ronaldo'nun takımdan ayrılacağı konuşuluyor.

Manchester United'ın dün başlayan yeni sezon hazırlıklarına dahil olmayan Portekizli futbolcu için tarihi bir transfer iddiası gündeme geldi.

YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA KATILMADI

İngiliz basınında yayınlanan haberlere göre geride bıraktığımız hafta takımdan ayrılmak istediğini yönetime haber veren Ronaldo, dün başlayan yeni sezon hazırlıklarına ailevi nedenlerden dolayı katılmadı. Gün içinde çıkan görüntülerde yıldız oyuncunun ailesiyle beraber ülkesi Portekiz'de olduğu öğrenildi.

İspanyol AS gazetesinin haberine göre, Jorge Mendes'in Ronaldo transferini görüşmek amacıyla Barcelona'ya gittiği belirtildi. Haberde, Jorge Mendes'in menajerliğini yaptığı Ruben Neves, Rafa Leao ve Bernardo Silva'nın dışında Cristiano Ronaldo'nun Barcelona'ya transferi amacıyla de Joan Laporta ile görüşeceği bildirildi.

YILIN OYUNCUSU SEÇİLDİ

12 sene aranın ardından geldiği Manchester United'da geride kalan sezon toplam 38 karşılaşmaya çıkan ve 24 gol atıp 3 de asist yapan Cristiano Ronaldo, sezonun en iyi futbolcusu seçildi. Portekizli yıldız Premier Lig'de yılın 11'ine de alındı.

İngiliz medyasında çıkan haberlere göre Manchester United yönetimi ve yeni teknik direktör Erik Ten Hag, Cristiano Ronaldo'nun takımdan ayrılmasını istemiyor. Kulüpten alınan haberlerde Ronaldo'nun ayrılığına ihtimal bile verilmiyor.