Herkesi ifşalayan Sedat Peker aylar sonra ilk kez görüldü! Eşi Özge Peker: "Koşulları zorlayıp paylaşıyorum"

Herkesi ifşalayan Sedat Peker aylar sonra ilk kez görüldü! Eşi Özge Peker: "Koşulları zorlayıp paylaşıyorum"
Herkesi ifşa ederken gündeme gelen Sedat Peker'in son görüntüsü eşi Ezgi Peker paylaştı. Sedat Peker'in çocuklarıyla oynarken görüldüğü videoya, eşi tarafından "Eşim de istemiyor çekmemi. O nedenle paylaşamıyorum çok fazla. Arada koşulları zorlayıp çekip paylaşıyorum sizler için ama" notunu düştü.

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen ve bir süredir yurt dışında yaşayan Sedat Peker, bir süredir paylaşım yapamıyor. Ancak Sedat Peker'e ait olduğu iddia edilen "Deli Çavuş" adlı Twitter hesabı, son zamanlarda yapmaya başladığı paylaşımlarla gündeme gelmeye devam ediyor.

Uzun süredir video yayınlamayan ve paylaşım yapamayan Sedar Peker'in son görüntüsünü eşi Özge Peker, Instagram hesabından hikaye olarak paylaştı. Paylaşımda Sedat Peker'in kızlarıyla birlikte oyun oynadığı görülüyor.

"KOŞULLARI ZORLAYIP PAYLAŞIYORUM"

Paylaşıma Özge Peker, "Onlar da eğlenmişler çok evde. Gelir gelmez azıcık çektim sizin için. Eşim de istemiyor çekmemi. O nedenle paylaşamıyorum çok fazla. İsteklerinizi okuyorum. 7/24 beraberiz ama çekme şansım olmuyor, üzgünüm. Arada koşulları zorlayıp çekip paylaşıyorum sizler için ama" notunu düştü.