Herkesin deli olduğu Stranger Things dizisinin 5. sezonu çıktı mı?

Herkesin deli olduğu Stranger Things dizisinin 5. sezonu çıktı mı?
Son zamanlarda çok konuşulan Stranger Things dizisinde 4. sezon 2. kısmının yayınlanmasının ardından gözler 5. sezona çevrilmiş durumda. Oyuncu kadrosunda Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown gibi başarılı oyuncular yer alan dizinin bir sonraki sezonun ne zaman geleceği merak konusu oldu. Diziyi takip edenler "Stranger Things 5. sezon ne zaman yayınlanacak?

Netflix'in sevilen dizilerinden Stranger Things son sezonu izleyiciler tarafından büyük beğeni toplarken yeni sezonun ne zaman yayınlanacağı araştırılmaya başlandı. İlk sezonu, 15 Temmuz 2016'da yayınlanan Stranger Things'in, yönetmenliği, senaristliği ve yönetici yapımcılığı Duffer Kardeşler üstlenmektedir. Peki Stranger Things 5. sezon ne zaman yayınlanacak? Netflix ile Stranger Things ne zaman final yapacak? İşte merak edilen soruların yanıtı...

STRANGER THİNGS 5. SEZON NE ZAMAN?

Stanger Things'in yaratıcıları Matt ve Ross Duffer, daha önce dizinin 5. sezonunu doğrulamıştı. Duffer Kardeşler, açıklamalarında dizinin hikayesinin 7 sene önce planlandığını ve o dönemde dizinin 4 veya 5 sezon olacağını tahmin ettiklerini belirtti. Ayrıca 5. sezonla birlikte dizinin ekranlara veda edeceğini de açıkladılar.

NET BİR BİLGİ YOK 

Fakat Stranger Things, 5. sezon çekimlerinin ne zaman başlayacağı ve yeni sezonun yayın tarihi hakkında net bir bilgi yok.