Visa, Bitcoin kredi kartını piyasaya sürüyor: Bitcoinblack kripto kredi kartı hangi ülkelerde kullanılacak?

Visa, Bitcoin kredi kartını piyasaya sürüyor: Bitcoinblack kripto kredi kartı hangi ülkelerde kullanılacak?
Kredi kartı denince akla ilk gelen VISA, kripto para denince ise Bitcoin oluyor. Ödeme devi Visa, kripto para sektörüyle yakından ilgili bir kurum. VISA bu defa da Bitcoinblack adlı bir kripto kredi kartını hizmete sunuyor. Peki, Visa Bitcoin Card nasıl avantajlara sahip, hangi ülkelerde kullanıma sunulacak? İşte merak edilen detaylar...

Kredi kartı denince akla ilk gelen VISA, kripto para denince ise Bitcoin oluyor. Ödeme devi Visa, kripto para sektörüyle yakından ilgili bir kurum. VISA bu defa da Bitcoinblack adlı bir kripto kredi kartını hizmete sunuyor. Peki, Visa Bitcoin Card nasıl avantajlara sahip, hangi ülkelerde kullanıma sunulacak? İşte, Bitcoin kredi kartı ile ilgili merak edilen detaylar...

VISA, BITCOINBLACK KRİPTO KREDİ KARTINI KULLANIMA SUNACAK

Kripto para piyasası günden güne hem gelişiyor hem de daha geniş kitlelere hitap ediyor. Şirketler de bu durumu fırsata çevirmekten geri kalmıyor. Kredi kartlarıyla ünlü ödeme devi VISA, son hamlesiyle trendlerin izinden gittiğini bir kez daha kanıtladı.

Visa, Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki (BAE) müşterileri için yeni bir Bitcoin kredi kartı oluşturdu. Bitcoinblack isimli bu kredi kartı, sadece VIP kullanıcılara özel ve harcama limitsiz olarak geliştirildi.

İlk defa 2021 yılında piyasaya sürülen kripto kredi kartı, tüm dünyada sadece 10 bin müşteri tarafından kullanılıyor. Fakat bu son hamleyle, VISA Bitcoin Card kullanımı dünya çapında yaygınlaşmaya başlayacak. Bitcoin kredi kartı daha fazla kullanıcıya ulaşacak. Bu kart, kullanıcıların Bitcoin ve diğer kripto paralarını harcanabilir nakde çevirmelerine izin veriyor.

Bitcoinblack kredi kartının CEO’su Prakash Chand:

“Kriptoda büyük varlıkları olanlar, kripto paralarını kolayca harcamak ve bunun için ödüllendirilmek istiyordu. Bitcoinblack, Visa’nın kabul edildiği 140’tan fazla ülke de dahil olmak üzere dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar kriptolarını iş veya eğlence için kullanmak isteyen yüksek net değere sahip bireyler için uygundur” açıklamasında bulundu.

Visa’nın yeni Bitcoin kredi kartı Türkiye’de de kullanıma açılır mı henüz bilinmiyor.