Survivor 2023'ün kadrosunda kimler olacak? Flaş fenomen iddiası

Survivor 2023'ün kadrosunda kimler olacak? Flaş fenomen iddiası
Survivor 2022 All Star'ın bitmesinin ardından Survivor 2023 için çalışmalar başladı. Survivor 2023'te konsept değişikliği olacak ve bazı fenomenler yarışmaya katılacak. Peki Survivor 2023 yarışmasının kadrosunda kimler olacak?

İlk olarak 17 sene önce Star TV ekranlarında seyircinin karşısına çıkan ve ardıdnan da Acun Ilıcalı’nın Tv8 kanalını satın alması ile beraber yeni kanalına transfer edilen Survivor yarışması, bu zamana dek ekran önü macerası bu derece uzun soluklu olan az sayıdaki yarışmalardan birisi olmayı bildi. Özellikle ekranlara geldiği her sezonunda reyting listesinin en üst basamağında olmayı başarması ile dikkat çeken yarışma programı, bu yıl da 15 Ocak tarihli ilk bölümü ile yeni sezonuna giriş yaptı.

Ocak ayında Dominik’te başlayan 2022 Survivor sezonu, geride kalan sezonlarda yarışan yarışmacıların bir araya geldiği All Star konsepti ile seyircilerin evlerine konuk oldu. İçlerinde şampiyonların da olduğu All Star konsepti, 30 Haziran tarihinde İstanbul Tersane’de yapılan canlı yayın programı ile sezonu bitirdi.

SURVIVOR 2023'TE KONSEPT DEĞİŞECEK

Halen 2022 sezonunun şampiyonu olan Nisa Bölükbaşı’na ve Acun Medya ekibinin yarışmanın neticesine etki ettiğine yönelik yapılan tartışmalar devam ederken, yarışmanın 2023 sezonu için çalışmalara başlanıldığı bildirildi. 2023 sezonu öncesinde yarışmanın konseptinde farklılık yapılacağını söyleyen Acun Ilıcalı, yeni iddiaların gündeme gelmesine neden oldu. Kulislerden alınan bilgilere göre Survivor 2023 için bazı kişiler ile anlaşıldığı öne sürüldü.

30 Haziran tarihinde yapılan final gecesi ile bu yılı bitiren Survivor yarışması, ara vermeden 2023 sezonu için çalışmaya girişti. Geride bıraktığımız günlerde katılığı programda 2023 kadrosu için çalışmaların başladığını belirten Acun Ilıcalı, konsept değişikliğine gidileceğini duyurdu.

FENOMENLER İLE ANLAŞILACAK İDDİASI

Yeni konsept ile alakalı bazı ipuçları veren Acun Ilıcalı, Gönüllüler takımının varlığını koruyacağını fakat karşısına bir Ünlüler takımının çıkmayacağını, yeni sezonda konsept değişikliğine gidileceğini söyledi.

Kulislerden alınan bilgilere göre Survivor 2023 için eski yarışmacıların kardeşleri ve bazı ünlü fenomenler ile anlaşılacak.