Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya hangi gün yayınlanacak?

Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya hangi gün yayınlanacak?
Ünlü psikolog Esra Ezmeci'nin yeni programı başlıyor. Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte bu soruların cevabı haberimizde...

Fulya ile Umudun Olsun programında ünlü olan psikolog Esra Ezmeci, son zamanlarda Instagram sayfasından, takipçilerinden gelen soruları cevaplayarak dikkatleri topladı. Şimdi de televizyon ekranlarında seyirci karşısına çıkıyor. Peki Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya ne zaman, hangi gün, hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?

1 Ağustos 1986'da İstanbul doğan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’nü birincilikle bitirdi. İstanbul Haliç Üniversitesi’nde klinik psikoloji alanında yüksek lisans yapmasının ardından adli bilimler doktorasına geçti.

ESRA EZMECİ İLE KARŞI KARŞIYA PROGRAMINI SUNACAK

Televizyon hayatına Fulya ile Umudun Olsun programında giriş yapan Esra Ezmeci'nin programı Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya FOX TV'de ekranlara gelecek.

Sunuculuğunu ünlü Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci’nin, prodüksiyonunu Karga Film ve FOX İç Yapımlar’ın tecrübeli ekibinin yapacağı “Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya”, 4 Temmuz Pazartesi gününden itibaren FOX TV'de ekranlara gelecek.

SORUNLARA ÇÖZÜM ARAYACAK

Hafta içi her gün ekranlara gelecek olan programda konuklar, hayatlarında anlaşmazlık yaşadıkları şahıslarla stüdyoda bir araya gelecekler ve problemlerine çare arayacaklar. Hayata yönelik bütün anlaşmazlıkların ve mağduriyetlerin işleneceği programda birçok problem masaya yatırılacak.

Stüdyoda 10 kişiden meydana gelen ve halk arasından seçilen jüri ise olaylarla alakalı düşüncelerini paylaşacak ve kimin haklı olduğu hususunda fikirlerini sunacaklar.

Yalnızca duygusal ilişkilerin değil, anlaşmazlık olan bütün ikili ilişki sıkıntılarının masaya yatırılacağı programda, Esra Ezmeci’nin ve seyirci konukların yorumlarıyla beraber sıkıntıları çözülmesi hedefleniyor.