İngiliz yıldız Bodrum'da feci kaza yaptı! Erkek arkadaşı öldü

İngiliz yıldız Bodrum'da feci kaza yaptı! Erkek arkadaşı öldü
İngiltere'de oldukça ünlü olan televizyon yıldızı Yazmin Oukhellou ve erkek arkadaşı Jake Mclean Bodrum'da kaza yaptı. Kazada Mclean ölürken, Yazmin Oukhellou ağır yaralandı.

Sabah saatlerinde Muğla'da Yalıkavak-Bodrum yolunda yaşanan kazada Bodrum Caddesi Değirmenaltı mevkisinde ilerleyen 34 EEY 035 plakalı araç, sürücüsü Mclean’in kontrolünden çıkıp şarampole devrildi. Devrilen aracın açık olan güneşlik kapağından kafası dışarı çıkan 33 yaşındaki İngiliz uyruklu Jake Mclean, olay yerinde hayatını kaybetti.

Araçta olan kız arkadaşı İngiltere’nin ünlü televizyon starı 28 yaşındaki Yazmin Oukhellou, ağır biçimde yaralandı. Yaralı, ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye sevk edildi. Hayatını kaybeden İngiliz uyruklu Mclean’in cansız bedeni, otopsi yapılmak amacıyla Muğla Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

Kazadan yaralı olarak kurtarılan Yazmin Oukhellou’nun İngiltere’de paylaşılan The Only Way Is Essex adlı dizide rol aldığı bildirildi. Yazmin Oukhellou’nun tedavisi hastanede devam ediyor. Jake Mclean’in İngiltere’de tanınan bir kişi olduğu belirtildi.