Usta oyuncu Kemal Sunal'ı kaybedişimizin 22. yılı özlemle anılıyor

Usta oyuncu Kemal Sunal'ı kaybedişimizin 22. yılı özlemle anılıyor
7'den 70'e herkesin sevdiği usta oyuncu Kemal Sunal, 22 yıl önce hayata gözlerini yumdu. Türk sinemasının unutulmaz ismi, vefatının 22. yılında hasret, saygı ve sevgiyle anılıyor.

Türk sinemasının bundan 22 yıl önce kaybettiği usta ismi Kemal Sunal, ölüm yıldönümünde bir kez daha tüm Türkiye'nin anılarında canlanıyor. 26 yıllık sanat hayatına 80'i aşkın film sığdıran usta oyuncu, ardından ailesi ve milyonlarca sevenini bıraktı. Bugün, Kemal Sunal'ı kaybedişimizin 22. yıldönümü. Efsane isim, kabri başında ailesi, yakınları ve sevenleri tarafından ziyaret edildi.

KEMAL SUNAL VEFATININ 22. YILINDA ÖZLEMLE ANILIYOR

Canlandırdığı iyi adam rolleriyle yıllar geçse de unutulmayacak usta oyuncu Kemal Sunal, sanat hayatı boyunca 82 sinema filminde rol aldı. Her filmi ve canlandırdığı her karakter hala hafızalarda. Vefatının 22. yılında usta isim Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında bir kez daha anıldı. Sanatçının oğlu Ali Sunal, basın açıklamasında şunları söyledi:

"Sanki 22 yıl değil 22 gün geçmiş gibi."

Ali Sunal, süper kahramanı olarak adlandırdığı Cüneyt Arkın için de güzel sözler sarf etti. Türk sinemasının iki usta ismi için de "Mekanları cennet olsun." ifadelerini kullandı.

Usta oyuncunun kızı Ezo Sunal ise, "Her yıl daha da artarak devam eden bir özlemle anıyoruz." diyerek babasına olan hislerini aktardı.

Törene ünlü oyuncunun ailesinin yanı sıra yakınları, sevenleri ve sanatçı dostları da katıldı. Siyaset, sanat, spor dünyasından onlarca kişi de tıpkı halktan hayranları gibi usta ismi anmak için sosyal medya hesabından paylaşımlar yaptı.

Bu isimler arasında;

Meral Akşener, Mansur Yavaş, Uğur Dündar, Ersun Yanal da vardı.