Survivor fan hesabı herkesi dolandırdı! "Oy atın, faturalarınızı ben ödeyeceğim" denmişti!

Survivor fan hesabı herkesi dolandırdı! "Oy atın, faturalarınızı ben ödeyeceğim" denmişti!
Survivor fan hesabı adı altında Twitter'da açılan sahte hesaptan, Survivor All Star finalinde Nisa Bölükbaşı için sosyal medya üzerinden oy istendi. "Faturalarınızı ben ödeyeceğim" sözünü veren Survivor fan hesabı, oy atan çok sayıda kişiyi kandırdı. Mağdurlar faturalarını yayınlayarak sahte hesabı ifşa etti!

Twitter'da sahte bir hesap açıldı, Survivor All Star finalinde Nisa Bölükbaşı için sosyal medya üzerinden oy istendi. "Faturalarınızı ben ödeyeceğim" sözünü veren Survivor fan hesabı, oy atan çok sayıda kişiyi kandırdı. Mağdurlar faturalarını yayınlayarak sahte hesabı ifşa etti!

"FATURALARINIZI BEN ÖDEYECEĞİM"

Survivor All Star bitti, ancak yine de gündemden düşmüyor. Survivor fan hesabı adı altında açılan sahte bir Twitter hesabından, büyük final gecesi Nisa’ya oy atılması için yardım istendi. Çok sayıda kullanıcı Twitter’daki o paylaşımı görüp Nisa Bölükbaşı şampiyon olsun diye SMS attı. “Faturalarınızı ben ödeyeceğim, siz SMS atın” diyerek çağrıda bulunan Survivor fan hesabı, herkesi kandırıp dolandırdı. Kullanıcılar, telefon faturalarının görselini Twitter üzerinden paylaşarak bu olayın kısa sürede çözülmesini istedi…

Survivor fan hesabı, yarışmanın final gecesinde takipçilerine seslenerek desteklediği adaya SMS göndermelerini istedi. Birçok kullanıcı sahte hesaba güvenerek Nisa'ya oy attı. Ancak yüzlerce, hatta binlerce liralık faturayı görünce adeta şok oldular. Faturaları geldiğinde hesaba ulaşamayan mağdurlar, fatura görsellerini Twitter'dan paylaşarak yardım çağrısında bulundu.