İstanbul Havalimanı yiyecek içecek fiyatları ile gündem oldu! Bir pizza 530 lira!

İstanbul Havalimanı yiyecek içecek fiyatları ile gündem oldu! Bir pizza 530 lira!
Enflasyon, döviz kuru, hayat pahalılığı, günlük zamlar derken hayat iyice zorlaştı. İstanbul Havalimanı ise vatandaşın bu zor günleriyle adeta dalga geçiyor! Bir pizzanın 530 liradan, bir kolanın ise 63 liradan satıldığı İstanbul Havalimanı yiyecek-içecek fiyatlarıyla gündem yarattı!

Enflasyon, döviz kuru, hayat pahalılığı, günlük zamlar derken hayat iyice zorlaştı. İstanbul Havalimanı ise vatandaşın bu zor günleriyle adeta dalga geçiyor! Bir pizzanın 530 liradan, bir kolanın ise 63 liradan satıldığı İstanbul Havalimanı yiyecek-içecek fiyatlarıyla gündem yarattı! İstanbul Havalimanı yiyecek içecek fiyatları 2022 güncel paylaşımı şöyle...

İSTANBUL HAVALİMANI YİYECEK-İÇECEK FİYATLARIYLA ‘PES’ DEDİRTTİ

Zam haberleri vatandaşın belini büktü, ancak başta gıda sektörü olmak üzere pek çok ticaret merkezinde acımasızca artan fiyat listeleri büyük bir şaşkınlık yaratıyor. Havalimanlarındaki restoran ve kafelerden paylaşılan menü fiyatları sosyal medyada büyük tepki çekti. İstanbul Havalimanı'ndan paylaşılan fotoğraflarda, büyük boy pizzanın 530 lira, kolanın 63 liradan satıldığını görenler tepkisini dile getirdi.

Gıda ve genel tüketim ürünlerine gelen zamlardan en çok etkilenenler çay, şeker, kahve, tuz, yumurta ve sonrasında sigara, alkol ile akaryakıt olmuştu. İstanbul Havalimanı yiyecek ve içeceklere öyle bir zam yaptı ki! Yolcular orada oturup hesap ödemeyi reddetmeye başladı.

TWITTER'DA GÜNDEM OLDU

Bir sosyal medya kullanıcısının, havalimanının restoran bölümünde çektiği fotoğrafta yer alan ürünlerin fahiş fiyatları, Twitter'da tartışma konusu oldu. Pizza fiyatı şu an 530 TL, sandviç 110 TL, kutu kola ise 63 TL.

Paylaşılan fotoğrafta yer alan ürünler ve fiyatları şöyle:

Büyük boy pizza: 530 TL

Orta boy pizza: 245 TL

Sandviç: 110 TL

Kutu Kola: 63 TL

Bira: 150 TL

Su: 31 TL