Reyting sonuçları 2 Temmuz: Dünün reyting birincisi açıklandı!

Reyting sonuçları 2 Temmuz: Dünün reyting birincisi açıklandı!
Dün ekranda Ah Nerede, MasterChef, Çember: Yolun Sonundaki Kız, Gizli Saklı, Kasaba Doktoru, Kim Milyoner Olmak İster ve Sahte Kabadayı gibi yapımlar yer aldı. 1 Temmuz reyting sonuçları 2 Temmuz sabahı açıklandı. TİAK ölçümleri sonucu TOTAL, AB ve ABC kategorilerinin reyting sıralaması belli oldu. Peki, dünün reyting birincisi kim oldu? İşte, ilk 10 yapımla birlikte reyting sonuçları 1 Temmuz 2022 Cuma...

Dün ekrana gelen dizi, film, yarışma, haber, eğlence programlarına ait 1 Temmuz reyting sonuçları 2 Temmuz sabahı açıklandı! Dün ekrana gelen Ah Nerede, MasterChef, Çember: Yolun Sonundaki Kız, Gizli Saklı, Kasaba Doktoru, Kim Milyoner Olmak İster ve Sahte Kabadayı gibi yapımlardan hangileri reyting birincisi oldu? Reyting sıralaması üç kategoride TİAK ölçümleriyle şekillendi. Reyting sonuçları 1 Temmuz 2022 Cuma verileri Total, AB ve ABC’de en çok izlenen programları ortaya çıkardı. İşte sonuçlar!

REYTİNG SONUÇLARI 1 TEMMUZ 2022 CUMA

Türkiye'nin en çok izlenen kanallarında 1 Temmuz 2022 Cuma günü Ah Nerede dizisinin ilk bölümü, Masterchef Türkiye yarışması, Çember filmi başı çekti. Dün akşam televizyonda en sevilen dizi, film ve programlar vardı. Peki, hangisi dünün reyting birincisi oldu? İşte Total, Ab ve ABC izleyici gruplarında reyting sıralamasına giren ilk 10 yapım. İşte, 1 Temmuz reyting sonuçları!

Total'de dünün reyting birincisi TV8’de izleyiciyle buluşan “Masterchef Türkiye” olurken, ikinci sırada “Fox Ana Haber”, üçüncü sırada "Kasaba Doktoru" yer aldı.

AB'de birinciliği “Masterchef Türkiye” alırken, ikinci sırada “Kasaba Doktoru”, üçüncü sırada "Fox Ana Haber" yer aldı.

20+ABC1'de zirvenin sahibi “Masterchef Türkiye” olurken, ikinci sırada “Kasaba Doktoru", üçüncü sırada “Fox Ana Haber” yer aldı.

1 TEMMUZ REYTİNG SIRALAMASI – İLK 10