Umut Evirgen, Serenay Sarıkaya'ya aşkını ilan etti

Umut Evirgen, Serenay Sarıkaya'ya aşkını ilan etti
İş insanı Umut Evirgen ile oyuncu Serenay Sarıkaya sonunda aşklarını resmiyete döktü. Sarıkaya'nın doğum günü şerefine çekilen bir fotoğraf, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İşte, Umut Evirgen'den Serenay Sarıkaya'ya ilan-ı aşk pozu!

Serenay Sarıkaya-Umut Evirgen çifti aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor. Dün doğum günü olan Sarıkaya, 30 yaşına basmanın heyecanını yaşarken, aynı zamanda ilişkisini herkese göstermeye karar verdi. Gözlerinden mutluluk akan güzel oyuncu, sevgilisine sarılmış bir şekilde kameraya gülümsüyor. Evirgen bu pozu sosyal medya hesabından ilk kez paylaştı.

Ünlü çift magazin muhabirlerinin sorularını şimdiye dek hep geçiştirmişti. "Uzun zamandır birbirimizi tanıyoruz, sadece arkadaşız" diyen Serenay Sarıkaya, bu açıklamasından bir süre sonra Umut Evirgen ile sarmaş dolaş görüntülenmişti.

Alice Müzikali sonrası Evirgen'in yanına giden ünlü oyuncu, sevgilisini öpmüş, sonra da sarılmıştı. Evirgen de sevgilisini alnından öpmüş, böylece aralarındaki ilişki ortaya çıkmıştı. İlk itiraf Evirgen cephesinden gelmişti ve geçtiğimiz Kasım ayında, “Evet, Serenay Sarıkaya ile aşk yaşıyoruz” demişti.

AŞIKLARDAN İLK PAYLAŞIM

Geçtiğimiz haftalarda Mikanos'ta tatil yaparken ortaya çıkan çiftten bu kez fotoğraflı paylaşım geldi. Hayranlarını sevindiren bu gelişmeyle birlikte Sarıkaya'nın ilişkisi de resmileşti. Dün 30 yaşına basan Serenay Sarıkaya, sevgilisi tarafından böyle kutlandı.

Sevgilisi Serenay Sarıkaya ile sarılmış halde çektiği bu fotoğrafı paylaşan Umut Evirgen, gönderisine "Doğum günün kutlu olsun bir tanem" notunu düşerek yanına bir de kalp emojisi ekledi.