Buket Aydın sosyal medyada gündem oldu! Buket Aydın kimdir?

Buket Aydın sosyal medyada gündem oldu! Buket Aydın kimdir?
Deli Çavuş adlı Twitter hesabından yeni bir paylaşım yapan Sedat Peker, Buket Aydın ile Yıldırım Demirören'in ilişki yaşadığını öne sürdü. Bu iddianın ardından ünlü sunucu Buket Aydın'ın Kemal Kılıçdaroğlu'na bir sohbet sırasında attığı kahkahalar yeniden gündem oldu. Sosyal medyada Aydın'ın kahkahaları ve Sedat Peker'in Demirören iddiası zirveye oturdu. Hal böyle olunca, birçok kişi 'Buket Aydın kimdir?' sorusuna yanıt aramaya başladı.

Deli Çavuş adlı Twitter hesabından yeni bir paylaşım yapan Sedat Peker, Buket Aydın ile Demirören'in ilişkisi olduğunu öne sürdü. Bu iddianın ardından ünlü sunucu Buket Aydın'ın Kemal Kılıçdaroğlu'na bir sohbet sırasında attığı kahkahalar yeniden gündem oldu. Sosyal medyada Aydın'ın kahkahaları ve Sedat Peker'in Demirören iddiası zirveye oturdu. Hal böyle olunca, birçok kişi 'Buket Aydın kimdir?' sorusuna yanıt aramaya başladı.

BUKET AYDIN NEDEN GÜNDEMDE? SEDAT PEKER'İN "DEMİRÖREN" İDDİASI!

Ünlü sunucu Buket Aydın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı röportajda attığı kahkahalarla sosyal medyada gündeme geldi. Sedat Peker ise Twitter paylaşımında Buket Aydın ile Yıldırım Demirören arasında bir ilişki olduğunu öne sürdü!

Daha doğrusu, "Kanal D'de haber sunarken kovulan spiker ile Demirören'in sevgili olduğundan" bahsetti ve bu sebeple oklar Buket Aydın'a çevrildi. O tweetten sonra Buket Aydın sosyal medyada gündeme geldi. Peki, Buket Aydın kimdir?

BUKET AYDIN KİMDİR?

1 Ocak 1985 tarihinde Bursa'da dünyaya gelen Aydın, İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun olmuştur. Kuşdili Spikerlik ve Sunuculuk Kursunda eğitim almıştır. Özel bir radyoda haber spikerliği yaptıktan sonra Kanaltürk'te spor, sabah haberleri ve ana haber bülteni sunuculuğu yapmıştır.

2009'da CNN Türk'e geçmiştir. TRT Türk, NTV, Kanal D'de haber spikerliğine devam etmiştir. Demirören Medya ile uzun yıllar çalışmıştır. 2020 yılında Demirören Medya Grubu'ndaki işinden ayrıldığını duyurmuştur.

2021'den bu yana Haber Global'de “Buket Aydın ile Koltuk” programını sunmaktadır. Aydın, aynı zamanda Nişantaşı Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü öğretim görevlisidir. 2013 yılında iş adamı Erce Baykal ile evlenen ünlü spiker, 2020 yılında eşinden boşanmıştır.