Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayını açıklayacağı tarih belli oldu

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayını açıklayacağı tarih belli oldu
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayını açıklayacağı tarih belli oldu. Kararı Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ açıkladı.

Siyaset kulislerinde ve sokaklarda en çok konuşulan konulardan birisi Millet İttifakı'nın seçim adayının kim olacağı. Bu sorunun ne zaman yanıtlanacağı merak edilirken konuya ilişkin açıklama geldi. Kırıkkale'de gerçekleştirilen basın toplantısında açıklama yapan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Türkiye'nin en önemli sorununun "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi" olduğunu ifade etti.

Türkiye'nin içerisinde bulunduğu bir diğer önemli sonunun ekonomik kriz olduğunu vurgulayan Özdağ, "Bunun nedeni de yönetememe krizidir. Gelecek Partisi ve Millet İttifakı olarak iktidara geldiğimiz zaman parlamenter sisteme geçişi başlatacağız" diye konuştu.

"Altılı masanın yapacağı ilk iş Cumhurbaşkanlığı'nı kazanmak" diyen Özdağ, "Cumhurbaşkanı adayımızı da seçim kararı alındıktan 1 hafta sonra açıklayacağız. 6 parti olarak yolculuk yaparken çok tecrübeli insanlara sahibiz" dedi.