CHP Cumhurbaşkanı adayı olarak kimi çıkaracak? Gözler Kılıçdaroğlu'na çevrildi!

CHP Cumhurbaşkanı adayı olarak kimi çıkaracak? Gözler Kılıçdaroğlu'na çevrildi!
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde flaş gelişme! CHP’nin seçim planı belli oldu! Gözler Kemal Kılıçdaroğlu’na çevrildi… İşte, muhalefetin seçimlerde izleyeceği yol!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde flaş gelişme! CHP’nin seçim planı belli oldu! Gözler Kemal Kılıçdaroğlu’na çevrildi…

CHP’NİN ADAYI KİM OLACAK?

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in son açıklamaları muhalefetin Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı konusunda önemli sinyaller verdi. CHP’nin seçim planı ve izleyeceği rota belli oldu… Son bilgilere göre, Kemal Kılıçdaroğlu önümüzdeki haftalarda yapılacak anketlerin sonucuna göre bir seçim haritası belirleyecek!

Cumhurbaşkanlığı adayı çıkarmak için muhalefetin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar ve görüşmeler tüm hızıyla sürerken, bugün CHP cephesinden bomba bir haber geldi.

CHP, Demokrat Parti, İYİ Parti, Gelecek Partisi, DEVA Partisi ve Saadet Partisi tarafından oluşturulan 6'lı masanın son kararı ne olacak merak ediliyor. Muhalefetin bir araya gelerek ortak bir Cumhurbaşkanı adayı çıkarıp çıkarmayacağı şu an büyük merak konusu.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan,"Cumhurbaşkanı adayı 6'lı masadan biri olabilir, mutabakat gerekiyor" yorumu ile öne çıkmıştı.

Bugün ise CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel CHP’nin Cumhurbaşkanı adayına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Özel, "Bizim gönlümüzden geçen aday, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'dur" dedi.

Şimdi muhalefetin adayı kim olacak sorusunun yanıtı için tüm ülkenin gözü kulağı Kemal Kılıçdaroğlu'nda. CHP Genel Başkanı, Cumhurbaşkanlığı için aday arayışına nasıl devam edecek? Kılıçdaroğlu’nun anket sonuçlarını beklediği ve anketlere güvenmesi halinde adaylar belirleyip görüşmelere başlayacağı gündeme geldi.