Şanlıurfa'da sağanak yağış caddeleri göle döndürdü! CHP'li vekil oltayla balık tuttu

Şanlıurfa'da sağanak yağış caddeleri göle döndürdü! CHP'li vekil oltayla balık tuttu
Şanlıurfa'da hayatı felç eden sağanak yağışa dayanamayan şehir altyapısı çöktü. Şehirdeki yolların bazıları göle döndü. Bu duruma tepki göstermek isteyen CHP'li Aziz Aydınlık ise altyapı sorunlarına dikkat çekmek için oltayla balık tuttu.

Şanlıurfa'da hataı felç eden sağanak yağışa dayanamayan şehir altyapısı çöktü. Şehirdeki yolların bazıları göle döndü. Bu duruma tepki gösteremek isteyen CHP'li Aziz Aydınlık ise altyapı sorunlarına dikkat çekmek için oltayla balık tuttu.

Şanlıurfa'yı etkisi altına alan sağanak yağış tam anlamıyla hayatı felç etti. Kentteki yollar tamamen suyla kaplanarak göle dönerken altyapı yetersizliğini vurgulamak isteyen CHP Şanlıurfa milletvekili Aziz Aydınlık ilginç bir yöntem kullanmayı seçti.

CHP Şanlıurfa milletvekili Aziz Aydınlık yoğun yağışın ardından oltasını kaparak caddeye çıktı ve balık tuttuğu anları sosyal medya platformu Twitter üzerinden paylaşarak “Şanlıurfa’nın altyapı yetersizliği nedeniyle göle dönmüş sokak ve caddelerinde balık avlıyoruz" ifadelerini kullandı.