Ekonomist Selçuk Geçer'den korkunç iddia! Zaman verdi, "Dolar 30 TL olacak"

Ekonomist Selçuk Geçer'den korkunç iddia! Zaman verdi, "Dolar 30 TL olacak"
Ekonomist Selçuk Geçer, dolar kuru hakkında konuştuğu Youtube kanalında ortalığı yerinden oynatacak bir iddiada bulundu. Geçer, tarih vererek doların 30 TL'ye kadar çıkacağını öne sürdü.

Ekonomist Selçuk Geçer, doların geleceğini tartıştığı Youtube porgramında duyanların kulaklarına inanamadığı ifadeler kullandı. Doların, bugünlerde 14.8 bandını aşan dolar kuru tüm baskılamalara rağmen 15 lira bandına merdiven dayadığına vurgu yaptı.

Selçuk Geçer, Ukrayna krizi, yüksek enflasyon, yabancı yatırımcının gelmemesi ve hükümetin Merkez Bankası üzerinde kurtuğu tahakkümün dolar kurunda yükselme olarak geri döndüğünü belirtti. Geçer, Merkez Bankası'nın müdahalelerine rağmen dolar kurunun daha da yükseleceğini iddia etti.

"DOLAR 30 LİRA OLACAK''

Geçer,''Doların 20 lira olduğunda etkisi büyük olacak ama biz asıl etkiyi dolar 30 lira olduğunda göreceğiz. Çünkü aldığımız nefesten bu haberi kullandığımız telefona kadar aslında dolarla ödeme yapılıyor. Bu ülkede gizli bir şekilde yasal para birimi aslında dolar. Çünkü her şeyimiz dolarla geliyor. Bu nedenle de doların 30 lira olması demek hayatımızın karardığı anlamına gelir." ifadelerini kullandı. Geçer, ayrıca doların yıl sonuna doğru 30 TL bandına ulaşacağını iddia etti.