Öldürülen Öğretmen Hangi Okulda? İşte O Okulun Yeri

Öldürülen Öğretmen Hangi Okulda? İşte O Okulun Yeri
Öldürülen öğretmen İbrahim Oktugan’ın okulu merak ediliyor. Öldürülen öğretmen hangi okulda? İşte o okulla ilgili detaylar.

Türkiye’de büyük tepki çeken İbrahim Oktugan’ın vefatına tepkiler sürüyor. Peki öldürülen öğretmen hangi okulda eğitim veriyordu?

İstanbul’da yaşanan ve cinayet ile sonuçlanan olay Türkiye’de gündem oldu. Okuldan atılan yabancı uyruklu bir öğrencinin okul müdürü İbrahim Oktugan’a karşı duyduğu öfke cinayet ile sonuçlandı. Daha önce pek çok okuldan uzaklaştırıldığı ve çeşitli şiddet suçlarına karıştığı ortaya çıkan Y.K. İbrahim Oktugan’ı silahla vurarak öldürdü. Yaşamını yitiren İbrahim Oktugan’ın ardından tüm Türkiye’de tepkiler arttı. Sendikalar öncülüğünde öğretmenler tepki gösterdi. Öldürülen öğretmen İbrahim Oktugan okulu ise bugün gündem oldu.

Öldürülen Öğretmen Hangi Okulda?

Olay İstanbul Eyüpsultan'da 7 Mayıs'ta meydana geldi. Özel Eyüpsultan Final Akademi Anadolu Lisesi müdürü olarak görev yapan İbrahim Oktugan yıllardan beri bu okulda eğitim veriyordu. Cinayet sonrasında aynı okulda eğitim veren Öğretmen Kadriye Deveci, söylediği sözler ile önemli bir detaya dikkat çekmişti.

oldurulen-ogretmen-hangi-okulda.jpg

Deveci, “(Okul müdürümüz) Demişti, biz bu öğrenciyi taşıyamayacağız, uygun değil. Bu öğrenci bizim öğrencilerimize çok kötü örnek oluyor. Öğretmenlerine saygısız, ismi ile hitap edip küfürlü konuşuyor. En son patlak verdiği olay zaten öğretmenlerinizden bir tanesine küfürlü hitapta bulunması. Bunu tabii ki aile kabul etmemek için çok direndi ama dedik biz bu öğrenciyi taşıyamayacağız. Gönderilmesi yönünde karar verilmişti."