Miss Turkey Aleyna Şirin kimdir, Instagram hesabı nedir?

Miss Turkey Aleyna Şirin kimdir, Instagram hesabı nedir?
Miss Turkey 2022 finalistleri belli oldu. Adaylar arasında en dikkat çekici isim 5 numara Aleyna Şirin oldu. Peki Miss Turkey Aleyna Şirin kimdir, kaç yaşındadır, hangi okulda okuyor ve Instagram hesabı nedir?

2022 Miss Turkey yarışmasında ülkemizi güzelliğiyle temsil edecek, kültürü ve donanımıyla öne çıkacak olan Türkiye güzeli için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Ocak ayında başlayan 2022 Miss Turkey başvuruları ve elemeleri sona erdi. Geride bıraktığımız gün Miss Turkey resmi internet sayfasından 20 aday halkın beğenisine sundu. İçlerinde dikkat çeken adaylar arasında Aleyna Şirin öne çıktı. Peki, 2022 Miss Turkey Aleyna Şirin kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi okuldan mezun? İşte, Aleyna Şirin'in biyografisi...

Aleyna Şirin, 2001 senesinde doğmuştur. 21 yaşında olan Şirin, 1.76 boyu ile dikkat çekiyor. Özyeğin Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü 2. sınıf öğrencisi olan Aleyna Şirin, güzelliğiyle adaylar arasında en dikkat çeken isimlerden olmayı başardı.

Aleyna Şirin hakkında çok fazla bilgiye maalesef şimdilik ulaşılamıyor. Güzelliğiyle dikkat çeken Aleyna Şirin'in Instagram hesabına ise buradan ulaşabilirsiniz.