Bomba gibi dönüyor! Assassin's Creed Mirage ön siparişe açıldı! İşte merakla beklenen fragman

Bomba gibi dönüyor! Assassin's Creed Mirage ön siparişe açıldı! İşte merakla beklenen fragman
Oyun severlerin heyecanla beklediği Ubisoft Forward etkinliğinde Assassin's Creed Mirage tanıtıldı. Ön siparişe açılan oyun suikastçıların köklerine inmeye devam ediyor.

Ubisoft Forward lansman kapsamında Skull and Bones, Rainbow 6 Mobile, The Division Heartland ve Assassin’s Creed Mirage oyunları tanıtıldı. Bağdat’ta geçecek olan yeni Assassin’s Creed; Valhalla’dan Basim Ibn Ishaq’ın maceralarını anlatacak. İşte yeni Assassin’s Creed Mirage fragmanı, ön sipariş fiyatı ve çıkış tarihi.

ASSASSİN'S CREED MIRAGE ÇIKIŞ TARİHİ VE FRAGMANI

Geçtiğimiz hafta Ubisoft tarafından açıklanan Mirage, Forward etkinliğinde ayrıntılarıyla tanıtıldı. Yeni macera, Valhalla’daki olaylardan yirmi yıl öncesine dayanacak ve haritada Bağdat geçecek.

Assassin’s Creed Mirage çıkış tarihi 2023 olarak ifade ediliyor. Oyun dün itibariyle 59.99 dolardan ön siparişe açıldı. Mirage PS5, PS4, Xbox Series X/S ve PC için yayınlanacak.

Ubisoft Bordeaux tarafından geliştirilen yeni Mirage, başlıca gizlilik, parkur ve suikastlar ile oyunculara eski oyun zevkini verecek.

 Mirage’in Bağdat’taki hikayesini anlatan ve Basim’in nasıl görüneceğini gösteren sinematik bir fragman yayınladı. Oyundaki ana karakter, bir sokak hırsızı olacak ve özel baharat bombaları ile meşhur gizli bıçak gibi çeşitli silahlarla donatılacak.

Forward etkinliğindeki açıklamaya göre Basim, Bağdat’tan kaçacak ve eski bir organizasyon olan The Hidden Ones’a katılacak