Gupse Özay ve Barış Arduç ilk bebeklerini kucağına aldı! Kızlarına koydukları isim olay oldu

Gupse Özay ve Barış Arduç ilk bebeklerini kucağına aldı! Kızlarına koydukları isim olay oldu
Gupse Özay ve Barış Arduç çifti 9 Eylül'de ebeveynlik heyecanını ilk kez tattı. Gupse Özay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kızının ismini tüm Türkiye'ye duyurdu.

'Deliha' filminin setinde tanışarak aşk yaşamaya başlayan Gupse Özay ile Barış Arduç, iki yıl önce nikah masasına oturmuştu. Bir süredir anne ve baba olmak için gün sayan ve heyecan yaşayan oyuncu çiftin bebekleri 9 Eylül'de dünyaya geldi.

Özay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, bebeklerine verdikleri ismi açıkladı. Özay, ""Jan Asya" adını verdiklerini takipçilerine açıkladı.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alpaslan Büyük Selçuklu dizisinde başrol oynayan Barış Arduç ise 6,7 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından kızının elinin gözüktüğü bir fotoğrafı paylaştı ve ardından "Hoş geldin Jan Asya Arduç. Arayan, soran herkese çok teşekkürler" notunu yazdı.

JAN NE DEMEK?

Çiftin kızlarına koyduğu "Jan" adının anlamı birçok kullanıcı tarafından merak edildi. Jan, TDK'de "Atak, çevik, becerikli, çalışkan, asil soylu bir aileden gelen" anlamına geliyor.