Netflix'in sevilen dizisi Kuş Uçuşu yeni sezon onayı aldı! Kuş Uçuşu'nun 2. sezonu ne zaman yayınlanacak?

Netflix'in sevilen dizisi Kuş Uçuşu yeni sezon onayı aldı! Kuş Uçuşu'nun 2. sezonu ne zaman yayınlanacak?
Yayınladığı andan itibaren ortalığı kasıp kavuran Netflix dizisi Kuş Uçuşu sonunda yeni sezon onayını resmi olarak aldı. Birce Akalay, Miray Daner, İbrahim Çelikkol, Burak Yamantürk, İrem Sak ve Defne Kayalar’ı buluşturan dizinin izleyicileri bu haber karşısında heyecana kapılırken yeni sezonun ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Peki Kuş Uçuşu 2. sezonu ne zaman yayınlanacak?

Netflix'in geçtiğimiz ay izleyicilerin beğenisine sunduğu Kuş Uçuşu dizisiyle ilgili sevindiren bir haber geldi. Netflix tarafından yapılan son duyuruya göre Birce Akalay, Miray Daner, İbrahim Çelikkol, Burak Yamantürk, İrem Sak ve Defne Kayalar’ı buluşturan Ay Yapım’ın iddialı dizisi Kuş Uçuşu dizisi 2. sezon onayını resmi olarak kaptı. Meriç Acemi’nin yazdığı diziyi sevilen yönetmen Deniz Yorulmazer yönetmişti.

Netflix yönetimi dizinin 2. sezon onayını verdi. Birce Akalay başta olmak üzere tüm ekip bir süredir dizinin yeni sezon onayı almasını bekliyordu. Dizinin yeni sezon çekim takvimi önümüzdeki günlerde belli olacak.

KUŞ UÇUŞU 2. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yeni sezon onayını alan dizinin çekim takvimi henüz belli olmadı. Takvim yayınlandıktan kısa süre sonra 2. sezonun yayınlanma tarihi Ay Yapım ve Netflix tarafından ortak olarak açıklanacaktır.