Sinem Ünsal sonunda açıkladı! Flaş Halit Özgür Sarı itirafı

Sinem Ünsal sonunda açıkladı! Flaş Halit Özgür Sarı itirafı
Kıvanç Kılınç ile 4 yıllık ilişkisini sonlandırmasının ardından Gizli Saklı'daki rol arkadaşı Halit Özgür Sarı ile yeni bir aşka yelken açan Sinem Ünsal, magazincilerle konuştu. Okuma provasından çıkarken görüntülenen güzel oyuncu, yeni ilişkisi için flaş ifadeler kullandı.

Mucize Doktor dizisiyle yıldızı parlayan güzel oyuncu Sinem Ünsal, geçtiğimiz ay Gibi dizisinin başrol oyuncusu Kıvanç Kılınç ile 4 yıllık ilişkisini bitirmişti. Gönlünü Gizli Saklı dizisindeki partnerine kaptıran güzel oyuncu, ilişkisini cümle aleme duyurdu.

AÇIKLAMA YAPTI

FOX TV'de yayınlanan Gizli Saklı dizisi, reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamayınca ekranlara veda etti. Bir süredir aşk yaşadıkları iddia edilen dizinin başrol oyuncuları Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı'nın final çekimlerinin ardından baş başa Belgrad'a tatile gittiği ortaya çıktı.

Yeni rol alacağı filmin okuma provası çıkışında gazetecilere yakalanan güzel oyuncu, ayaküstü Magazin Kuryesi muhabirine açıklamalarda bulundu. Halit Özgür Sarı hakkındaki sorulara yanıt veren oyuncu, ilişkisini doğrulayarak "Tatile beraber gittik. Her şey güzel gidiyor" şeklinde konuştu.