Aşk 101'in sevilen ismi Selahattin Paşalı baba oldu! Bebeğine verdiği isim herkesi şaşırttı

Aşk 101'in sevilen ismi Selahattin Paşalı baba oldu! Bebeğine verdiği isim herkesi şaşırttı
'Aşk 101' dizisinde hayat verdiği 'Osman' karakteri ile herkesin kalbini kazanan Selahattin Paşalı, Lara Tümer ile üç ay önce sessiz sedasız evlenmişti. Bebek bekleyen ikili, kızlarının doğduğunu ilan etti. Bebeğin ismi ise herkesi şaşırttı.

Aşk 101 dizisiyle ününe ün katan ve son olarak 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' adlı dizide sevenleriyle buluşan Selahattin Paşalı'dan hayranlarını sevindirecek haber geldi.

Yaklaşık olarak iki yıldır Lara Tümer ile mutlu bir birliktelik yaşayan Paşalı'nın, baba olacağı iddiaları gündeme gelmişti. Fakat çift buna ilşkin herhangi bir açıklama yapmaktan kaçınmıştı.

Tümer bu iddilarıdan sonra paylaştığı kare ile hamile olduğunu duyurmuştu. Lara Tümer, Paşalı'nın elinin göbeğinde olduğu bir pozu paylaşmış ve "Bir ömür benim aşklarım" demişti.

SADE BİR TÖRENLE EVLENDİLER

Heyecanları git gide artan ünlü çift, geçtiğimiz nisan ayında evlenmişti. Aileleri ve yakın arkadaşları, ikiliyi mutlu günlerinde yalnız bırakmamıştı. Çiftin nikahından fotoğraflar sosyal medyada paylaşılmıştı.

"AİLEMİZE HOŞGELDİN PERA'M"

Bu gelişmelerin ardından Paşalı çiftinden müjdeli haber geldi. Oyuncu Selahattin Paşalı ve Lara Tümer'in kızları 1 Temmuz 2022 tarihinde dünyaya geldi. Lara Tümer, doğumdan paylaştığı karelere, "İsmimizi anne-baba olarak değiştirdik. Ailemize hoşgeldin Pera'm. Seni seviyoruz" notunu düştü.